Přejít k hlavnímu obsahu

RUSH a tarik do C9; n0thing a shroud na lavičku

15. 8. 2017 | 20:21 Counter-Strike 2
Americká organizace Cloud9 začíná skupovat to nejlepší co se na NA trhu dá nalézt. Po domluvě s organizací OpTic Gaming, přechází k "modráskům" dvojice RUSH-tarik.Jordan míří na lavičku, odejde jinam? FOTO: HLTV.org
Výchozí obrázek

Americká organizace Cloud9 začíná skupovat to nejlepší co se na NA trhu dá nalézt. Po domluvě s organizací OpTic Gaming, přechází k "modráskům" dvojice RUSH-tarik.

Jordan míří na lavičku, odejde jinam? FOTO: HLTV.org

I přesto, že Cloud9 získali stříbrné medaile na červencovém ESL One Cologne, přichází velmi razantní změna, která ovlivní kompletní severoamerickou scénu. Do jejich středu přichází z konkurenčních OpTic Gaming William "RUSH" Wierzba a Tarik "tarik" Celik. Právě toto duo stálo za ziskem titulu ELEAGUE Season 2, kde ve finále OpTic porazili slavné Astralis a následně získali stříbrné medaile ve finále ECS Season 2. 

Místa jim u Cloud9 přenechá velmi známá dvojice, Jordan "n0thing" Gilbert a Mike "shroud" Grzesiek ustupují v sestavě na lavičku a nejspíš dle všech informací se brzo přesunou jinam. S týmem navíc v rámci ESL One NY kvalifikace bude hrát i Braxton "swag" Pierce (místo Automatica), tudíž odchod je vlastně na spadnutí.

Kam hráči půjdou? Objeví se v barvách OpTic Gaming po boku Friberga?

Sestava Cloud9

{#Spojené státy americké} Tyler "Skadoodle" Latham
{#Spojené státy americké} Jake "Stewie2K" Yip
{#Spojené státy americké} Timothy "autimatic" Ta
{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Spojené státy americké} Tarik "tarik" Celik

{#Spojené státy americké} Soham "valens" Chowdhury - trenér

{#Spojené státy americké} Jordan "n0thing" Gilbert - na lavičce
{#Kanada} Mike "shroud" Grzesiek - na lavičce

Štítky: Cloud9, optic gaming