Přejít k hlavnímu obsahu

SCORE 217: V trafikách řádí nájemný vrah!

22. 2. 2012 | 15:18 Všechny hry
Nové SCORE s číslem 217 před malou chvíli dorazilo do vašich novinových stánků a trafik, a proto byste neměli čekat ani vteřinu a honem si ho jít koupit. Kromě super recenzí, které se věnují třeba novému Hitmanovi, zde naleznete i dvě stránky plné elektronického sportu.
Výchozí obrázek

Nové SCORE s číslem 217 před malou chvíli dorazilo do vašich novinových stánků a trafik, a proto byste neměli čekat ani vteřinu a honem si ho jít koupit. Kromě super recenzí, které se věnují třeba novému Hitmanovi, zde naleznete i dvě stránky plné elektronického sportu. Povíme si něco málo o Electronic Sports League (ESL) a také vám ve spolupráci s nejlepším českým Protossem, {#Česká Republika} Tomášem "Harpner" Bruštíkem z klanu eXtatus, poradíme nějaké herní strategie. Adam pro jistotu vyrazil do Dánska za Hitmanem už v prosinci, aby mu ani studená fronta ani prošlý bramborový salát nekomplikovaly cestu, takže můžeme v aktuálním čísle přinést exkluzivní dojmy z hraní Hitman: Absolution. A nejen to. V rámci Dvoustránky poslední záchrany otáčíme památné zbraně a památné momenty z této zabijácké série, jelikož Agent 47, v redakci též familiárně přezdívaný Agent kolínko, je mistrem improvizace. A sami jeho vývojáři jsou zase mistři kvalitních zápletek, takže IO Interactive a Hitman nemohou chybět ani v tématu o špatných herních koncích. Samozřejmě jako důkaz toho, jak se ty konce dělat mají.


Hitman také naznačuje, že aktuální číslo SCORE je plné dojmů z hraní - Jirka si vyzkoušel zajímavou kooperativní akci Resident Evil: Operation Raccoon City, Tukan si zase zaletěl do Londýna, aby si zahrál válečný thriller Spec Ops: The Line. A Lukáš k tomu ještě přihodil svoje pocity z hraní Syndicate, jelikož recenze bude už v dalším čísle (ačkoliv ve velmi podobném duchu). Nicméně, co již mezi recenzemi najdete, jsou Kingdoms of Amalur: Reckoning, The Darkness II nebo Soul Calibur V. Holt začátek roku je trochu pomalejší. Proto jsme se rozhodli věnovat hodně prostoru tématu o těch nejzajímavějších hrách letošního roku, které jsme stylizovali do mapy hvězdné oblohy.

Ideálním čtením na dlouhé zimní večery jsou pak naše Příběhy ze Skyrimu, v nichž vám část redakce převypráví svoje nejzajímavější dobrodružství. Jen si zapalte oheň v krbu, připravte si šálek horkého kakaa a zjistětě, co Vrobi dělá svým nebohým obětem… A nezapomeňte si strčit do mechaniky SCORE DVD, kde najdete nejen kompletní diskografii našeho SCORE Nadcastu, ale hlavně superhrdinské RPG Marvel: Ultimate Alliance, third-person akci Dark Sector od autorů chváleného The Darkness II, historickou strategii Richard Lví srdce, offroadové závody Motorm4x nebo diabloidní RPG Avencast. To všechno by vás mělo zabavit do doby, než vyjde další číslo…

P.S. Jistě jste si všimli, že se na obálce aktuálního SCORE objevují dvě cizí slova. Abyste docenili náš lékařský humor nabraný poctivým sledováním Ordinace, stačí kliknout a rázem zjistíte, co je to elefantiáza nebo alopecie.

Štítky: Score