Přejít k hlavnímu obsahu

Scruffy míří do eSuby

3. 9. 2016 | 19:40 Hearthstone
Scruffy jakožto jeden z nejlepších hráčů české scény dnešního dne opustil svůj tým Fraternitas, v kterém prožil úspěšný půlrok.Update #1: Dosud neoficiální informace byla potvrzena. Scruffy opravdu posílí eSubu. Přidá se tak k Faelimu, pokrovačovi a ecoovi. Jednu mezera v týmu eSuby je tedy zaplněna. Jestli kapitán eSuby Faeli do své skvadry přibere i jiné hvězdy, to se musíme nechat překvapit.
Výchozí obrázek

Scruffy jakožto jeden z nejlepších hráčů české scény dnešního dne opustil svůj tým Fraternitas, v kterém prožil úspěšný půlrok.

Update #1: Dosud neoficiální informace byla potvrzena. Scruffy opravdu posílí eSubu. Přidá se tak k Faelimu, pokrovačovi a ecoovi. Jednu mezera v týmu eSuby je tedy zaplněna. Jestli kapitán eSuby Faeli do své skvadry přibere i jiné hvězdy, to se musíme nechat překvapit.

Mezi největší úspěchy Pavla "Scruffy" Janíka za působení ve Fraternitas bylo ukořistění trofeje z nejprestižnějšího turnaje na Slovensku Y-Games 2016, dále se umístit v TOP8 v Bukurešti na turnaji PGL Tavern Tales 2016.

Scruffy @ Y-Games

Sám Scruffy k odchodu z bratrstva prohlásil toto: "V první řadě bych chtěl poděkovat FTS za možnost reprezentovat jejich jméno na spoustě akcí tohoto roku, včetně jednoho výletu do Evropy. Dostal jsem však nabídku, kterou sem nedokázal odmítnout, a tak se loučím s bratrstvem již po půlroce mého působení. Přeji klukům z hearthstone sekce a také ostatním členům spoustu pevných nervů a ještě více skvělých umístění. Doufám, že všechny, které jsem v průběhu tohoto období poznal, budu vídat i nadále (alespoň někde u piva :D) a že nebudu svého rozhodnutí litovat. Sbohem bratři."

A kam se Scruffy přesune? To zatím není jisté, avšak šeptá o týmu eSuba. To navíc podporuje fakt, že nedávno z ní byl vyhozen swissking a sychry se přesunul na pozici streamera. Kapitán eSuby Faeli tak určitě hledá kvalitní posily, kterou by bezesporu Scruffy mohl být.

Scruffy na dnešním turnaji Back to school Alesh Open navíc potvrdil, že s eSubou jedná o vzájemné dohodě, avšak ještě není ruka v rukávu a tak by tedy nechtěl nic uspěchat. Ať už se tedy Scruffy přesune kamkoliv, popřejme mu hodně štěstí a kvalitní RNG.

Štítky: Fraternitas, FTS, Scruffy