Přejít k hlavnímu obsahu

Slemmy by měl opustit Cloud 9

28. 7. 2016 | 12:10 Counter-Strike 2
Jedna z dlouhodobě nejkvalitnějších amerických sestav zřejmě zažije další změny.
Výchozí obrázek

Jedna z dlouhodobě nejkvalitnějších amerických sestav zřejmě zažije další změny.

Cloud 9 se v poslední době příliš nedařilo, špatná forma vyvrcholila nepostoupením na major. Personální změny jsou v takových případech častým vyústěním problémů a stejně tomu bude i u C9. Již v průběhu týdne se z týmu pakoval manažer Tres 'stunna' Saranthus, jenž s týmem byl dlouhé měsíce, a nyní to vypadá, že základní sestavu opustí také in-game leader Alec 'Slemmy' White. Pokud by tomu tak skutečně bylo, zřejmě by se stal novým koučem.

Slemmyho dost možná v dresu C9 v budoucnu již neuvidíme (Foto: HLTV.org)

Slemmy posílil Cloud 9 letos v dubnu, nicméně jeho angažmá je nyní zřejmě u konce. Dle zahraničních zdrojů již vedení pracuje na sehnání kvalitní náhrady, která by C9 opět posunula do bojů o TOP1 tým Severní Ameriky. Díky praktickým dovednostem Slemmyho se však spekuluje o jeho přesun na pozici trenéra, odkud by vystrnadil Andrewa 'Irukandji' Timmermana. Nic ovšem není oficiálně potvrzené a my vás o situaci budeme nadále informovat.

Koho byste si přáli, aby sestavu C9 doplnil? Co třeba Tomáš 'oskar' Šťastný?

Zbylá sestava týmu Cloud 9:

{#Spojené státy americké} Jordan 'n0thing' Gilbert
{#Spojené státy americké} Tyler 'Skadoodle' Latham
{#Kanada} Mike 'shroud' Grzesiek
{#Spojené státy americké} Jake 'Stewie2K' Yip

Zdroj: hltv.org
Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.