Přejít k hlavnímu obsahu

SoA opět kompletní

22. 9. 2006 | 11:44
Z dánského týmu Spirit of Amiga, známého jako SoA, odešli v minulých dnech tři hráči. Důvodem byla nespokojenost s výsledky týmu. Náhradu se podařilo sehnat poměrně rychle a tým je opět kompletní. Může se tak zapojit plně do přípravy na nadcházející turnaje.
Výchozí obrázek

Z dánského týmu Spirit of Amiga, známého jako dansko.gif SoA, odešli v minulých dnech tři hráči. Důvodem byla nespokojenost s výsledky týmu. Náhradu se podařilo sehnat poměrně rychle a tým je opět kompletní. Může se tak zapojit plně do přípravy na nadcházející turnaje.

Jak se zdá, věčná rivalita mezi dansko.gif SoA a dansko.gif NoA zřejmě pokračuje. Jedním, ze zmíněné trojice, je hráč dansko.gif FaagaN, který nedávno opustil NoA a odešel do inaktivity kvůli tomu, aby se mohl více věnovat studiu. Zbylí dva noví spoluhráči jsou dansko.gif anizz a dansko.gif Caution, kteří hrávali za dansko.gif INS-Gaming and dansko.gif Evermore (každý zvlášť). První z nich se ukazuje jako nový talent, který svůj um představil také na BattleIT LAN v Dánsku, kde byl jedním z nejlepších hráčů. Druhý z této dvojice se umístil druhý na dánském ESWC kvalifikaci.

Kromě toho, dansko.gif Sunde, který je označován jako jeden z nejlepších hráčů Dánska a vyhrál již třikrát v řadě Xplayn Aimstars tournament, a Caution jsou v podstatě spoluhráči z clanu Evermore, kde dříve hráli společně.

Čas ukáže, kdo bude týmový sniper s AWP, jelikož Sunde i FaagaN umí s AWP zacházet velice dobře. Také zone a Faagan spolu dříve hrávali za SoA. Tato sestava se zdá být velice silná a fanoušci jsou zvědaví, jak se převede ve hře.

Aktuální sestava:

dansko.gif zone
dansko.gif Sunde
dansko.gif FaagaN
dansko.gif anizz
dansko.gif Caution

zdroj: http://www.sk-gaming.com