Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Tipni si vítěze skupiny a vyhraj TP-Link modem

11. 9. 2017 | 20:36 Clash Royale
Základní skupiny TP-Link Proleague se pomalu přesunují do své druhé poloviny. Zatímco osmička nejlepších týmů soupeří a o hlavní ceny v lize, s prázdnou neodejdou ani šťastlivci z řad fanoušků. Pro všechny jsme si totiž připravili hned dvě soutěže o routery od partnera ligy TP-Link.UPDATE: Vítězem soutěže se stal soutěžící s nickem vkviliam. Gratulujeme! Pro všechny ostatní máme dobrou zprávu v podobě druhé soutěže, která bude probíhat během playoff.
Výchozí obrázek

Základní skupiny TP-Link Proleague se pomalu přesunují do své druhé poloviny. Zatímco osmička nejlepších týmů soupeří a o hlavní ceny v lize, s prázdnou neodejdou ani šťastlivci z řad fanoušků. Pro všechny jsme si totiž připravili hned dvě soutěže o routery od partnera ligy TP-Link.


UPDATE: Vítězem soutěže se stal soutěžící s nickem vkviliam. Gratulujeme! Pro všechny ostatní máme dobrou zprávu v podobě druhé soutěže, která bude probíhat během playoff.


První z nich bude probíhat právě během skupin a jejím předmětem bude skupina B. Ta se hraje jako druhá v pořadí a jejím zakončením bude rovněž zakončena celá skupinová fáze.

V rámci skupiny B uvidíme zbývající čtyři týmy, konkrétně {#Česká Republika} Inaequalis, {#Česká Republika} eEriness, {#Česká Republika} ZeS Sapphire{#Slovenská Republika} TiTans. Inae a eEriness jsme mohli vidět v rámci pilotní sezóny, kdy si Inae odnesli po výhře ve skupinách konečné druhé místo v playoff, zatímco eEriness si v souboji o třetí místo poradili s eSubou.

A tím se dostáváme k soutěži samotné. Otázka, kterou budou muset soutěžící uhádnout, bude "Kdo se stane vítězem skupiny B". Své tipy piště do komentářů pod novinku. Určitě bude o co stát, protože výherce, který si správně tipne a bude mít štěstí při losování, obdrží LTE modem TP-Link M7310.

M7310 je přenosný modem, který nabízí širokou škálu využití. Hodit se může například na cestách, kdy vám zajistí stabilní Wi-Fi připojení kdekoliv, kde bude zároveň i přístup k mobilnímu připojení. Díky podpoře LTE připojení nabízí rychlost až 150 Mb/s.

Baterie o kapacitě 2000 mAh poskytuje zařízení pracovní výdrž až 10 hodin, její nabíjení pak zajišťuje USB rozhraní, které je možné nabíjet z notebooku, powerbanky či přímo z elektrické sítě pomocí adaptéru.

M7310 nabízí navíc slot na micro-SD kartu, s maximální kapacitou 32GB, která pak slouží jako bezdrátové úložiště. Samozřejmostí je pak slot na SIM kartu od vašeho operátora, která vám připojení k internetu umožní.

Soutěž o tohoto krasavce bude probíhat až do zahájení finálového zápasu skupiny B, který nastane 12. 9. ve 18:00. Do té doby můžete psát své tipy na vítěze skupiny do komentářů pod touto novinkou. Vítěz soutěže bude kontaktován přes soukromou zprávu zde na webu a email, který má zadaný v rámci svého profilu na PLAYzone.