Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO končí u nEophyte

7. 4. 2015 | 23:13 Counter-Strike 2
Martin "STYKO" Styk oznámil na své Facebook page, že s okamžitou platnoustí odchází z nEophyte.Martin "STYKO" Styk dlouhodobě patří k nejlepším hráčům u nás a na Slovensku. Nejednou ukázal své kvality na českých LAN turnajích s MVP výkony (Mistrovství ČR, BenQ Grunex Challenge) a své jméno několikrát ukázal i na světovém poli, přestože většinou online.
Výchozí obrázek

Martin "STYKO" Styk oznámil na své Facebook page, že s okamžitou platnoustí odchází z nEophyte.

Martin "STYKO" Styk dlouhodobě patří k nejlepším hráčům u nás a na Slovensku. Nejednou ukázal své kvality na českých LAN turnajích s MVP výkony (Mistrovství ČR, BenQ Grunex Challenge) a své jméno několikrát ukázal i na světovém poli, přestože většinou online.

S nEophyte už se před několika měsíci rozhodli zúčastnit se Copenhagen Games, kde však skončili na 3. místě ve skupině, po čemž se střetli s islandskými malefiQ a zápas prohráli, načež se vrátili domů.


STYKO se po neúspěchu na Copenhagen Games loučí s nEophyte (foto: HLTV.org)

V jednom ze zápasů Styk předvedl nadliský výkon, v jejich vůbec prvním zápase proti CPLAY na mapě de_inferno, kdy před koncem poloviny držel vrchní příčku tabulky se skóre 29-9 za stavu 12-3.

S nEophyte měli naplánovaný i DreamHack Open ve Francii, než však tuhle šanci dostali, Styk oznámil na svém Facebooku okamžitý konec v týmu, kde figuroval od samého začátku. 

"I am no longer part of nEophyte.

Something ends, something begins."

Podle jeho vlastních slov kde něco končí, jiné začíná - co však měl slovenský talent na mysli si můžeme pouze domýšlet, je ale možné, že se Styk definitivně rozloučí s hráčskou kariérou - nebo alespoň dočasně kvůli přípravě na maturitu a přijímací zkoušky na vysokou školu.

nEophyte zůstali v následující čtyřce:

{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Slovenská Republika} Martin "giotive" Brumerčík

Štítky: nEophyte, styko