Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute se zbrusu novou sestavou

2. 3. 2018 | 16:52 Counter-Strike 2
Team Brute XPG se na přelomu roku potácel na domácí scéně, ale nyní konečně vychází ven s novou oficiální sestavou. Kdo z původních hráčů zůstal a kdo bude v kádru nováčkem?
Výchozí obrázek

Team Brute XPG se na přelomu roku potácel na domácí scéně, ale nyní konečně vychází ven s novou oficiální sestavou. Kdo z původních hráčů zůstal a kdo bude v kádru nováčkem?

Sestava se konečně ustálila a může být vypuštěna jako oficiální, vše je v průběhu dnešního dne stvrzeno. Barvy tohoto týmu budou v letošní sezóně hájit dva staronoví střelci, Zdeněk 'daxen' Dušek a Martin 'MAXX' Smolár. Tohle duo si k sobě přizvalo dvojici vítězů první letošní LAN akce s názvem UNIZA Masters a to Michala 'leckr' Kadlíčka spolu se šestinásobným účastníkem MČR, Lukášem 'vergiL' Majerikem. Tohle jádro prosluých hráčů na domácí scéně doplní nadějný talent Marek 'kinzo' Bílek, který přestupuje z konkurenčního týmu Musíš Mířit Na Tělo.

Koncem roku se v Teamu Brute protočila celá řada hráčů, tohle je sestava z akce XPG CLAN Cup Summer

Více o nové sekci prozradil v oficiálním vyjádření za vedení organizace Ondřej Sišmiš:

MAXXe a daxena není nutné dlouho představovat, tito dva ostrostřelci byli základní oporou našeho týmu v minulém ročníku Hitpoint Masters a o jejich dalším působení u nás jsme neměli žádné pochybnosti. Do týmu je přizval leckr s vergiLem, kteří se ukázali ve skvělé formě na únorové UNIZA Masters v Žilině, kde dominovali celému turnaji a po právu si odnesli 1. místo. Tuto čtveřici doplní kinzo, který se na této akci umístil na pěkné 3. příčce a díky dobrým výsledkům si vybojoval místo v této sestavě. Borcům přejeme hodně úspěchů a těšíme se na spolupráci! #TBRHYPE

Pár slov doplnil i nový kapitán týmu Michal Kadlíček:

Po vítězství na UNIZA Masters jsme se s vergiLem domluvili, že budeme pokračovat dále a vybudujeme kvalitní sestavu. Jako prvního jsem hned navrhl daxena, mého bývalého spoluhráče a začali jsme dokončovat sestavu. Mezi poslední dva hráče jsme navrhli kinza, který se ukázal svými dobrými výkony na UNIZA Masters a pak daxenova ex-spoluhráče MAXXe. Jsem si jistý, že tato sestava má vysoký potenciál a dokážeme předvést ty nejlepší výsledky. V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat Team Brute za navázání spolupráce a doufejme, že bude co nejdelší.

Nynější sestava Teamu Brute XPG:

{#Česká Republika} Zdeněk 'daxen' Dušek
{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Česká Republika} Marek 'kinzo' Bílek

Zdroj: teambrute.eu
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.