Přejít k hlavnímu obsahu

tek9 komplet

21. 8. 2008 | 07:30
Určitě pamatujete zprávu o odchodu Buraka Aydina z celku tek9. Tento turecký hráč, jinak přezdívající se haya, se nakonec usadil v domácím týmu, kde hraje např MOKAI a to v NCS gaming. Otázka byla, co bude z tek9, jelikož zůstali ve čtyřech. Nyní už známe odpověď. Sice se poslední dobou tomuto celku příliš nedařilo ale je opět v pěti aktivních a může o sobě dát světu vědět. Posledním zaznamenaným úspěchem, který se týká diskutovaného týmu, bylo vítězství Antonina Greniera, jenž se nazývá OZWALD. Tento francouzský dlouholetý člen získal sošku za nejlepšího hráče. Zpátky ale k týmu, jako takovému. Jistě si pamatujete na vyhazov sekce MeetYourMakers, všichni hráči se rozhodli vyšlápnoout si svojí cestu, bratři O´Connors si našli místo v nově složených dignitas a právě Mark Horner se stal novým členem tek9. Z bývalého MYM týmu tak běhají na svobodě jen Steven Szabo a Tom Newman, nebo-li stat a D1ablo. Představíme si tedy novou sestavu. Sestava tek9. COD4 : Davy Davy Sysmans Antonin OZWALD Grenier Alexander knaller Shulepov Stevy Stevy Verheyen Mark Mark Horner
Výchozí obrázek

Určitě pamatujete zprávu o odchodu Buraka Aydina z celku tek9. Tento turecký hráč, jinak přezdívající se haya, se nakonec usadil v domácím týmu, kde hraje např MOKAI a to v NCS gaming. Otázka byla, co bude z tek9, jelikož zůstali ve čtyřech. Nyní už známe odpověď.

Sice se poslední dobou tomuto celku příliš nedařilo ale je opět v pěti aktivních a může o sobě dát světu vědět. Posledním zaznamenaným úspěchem, který se týká diskutovaného týmu, bylo vítězství Antonina Greniera, jenž se nazývá OZWALD. Tento francouzský dlouholetý člen získal sošku za nejlepšího hráče.

Zpátky ale k týmu, jako takovému. Jistě si pamatujete na vyhazov sekce MeetYourMakers, všichni hráči se rozhodli vyšlápnoout si svojí cestu, bratři O´Connors si našli místo v nově složených dignitas a právě Mark Horner se stal novým členem tek9. Z bývalého MYM týmu tak běhají na svobodě jen Steven Szabo a Tom Newman, nebo-li stat a D1ablo. Představíme si tedy novou sestavu.

Sestava tek9. COD4 :

Belgie Davy Davy Sysmans
Francie Antonin OZWALD Grenier
Nizozemí Alexander knaller Shulepov
Belgie Stevy Stevy Verheyen
Velká Británie Mark Mark Horner