Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí Quietus Day LAN je na spadnutí

Na poslední srpnový víkend se chystá v pořadí již třetí LAN party s názvem Quietus Day. Vše se odehrajev kulturním domě obce Míkovice nedaleko Uherského Hradiště, něco málo přes třicet kilometrů jihozápadně od Zlína v malebném regionu Slovácko.I tento rok jsou pro vás připraveny zajímavé zážitky, nové zkušenosti, a jistě i mnoho dalšího. Organizátoři si pro vás připravili turnaje sponzorované firmou SteelSeries, jistým českým předním herním časopisem a jednou firmou, zabývající se prodejem PC a herního vybavení - každá z těchto tří firem zaštítí jednu z her, ve kterých se bude soutěžit, a to Counter-Strike 1.6, Warcraft 3 a skutečně stařičkou, ale stále ještě ne úplně mrtvou hru - Quake 3.Zajištěno je 120 míst, samozřejmostí jsou WC a Sleeping Arena. Jde o BYOC LAN, hráči si proto musí přivézt svůj vlastní počítač - včetně veškerého vybavení (dokonce i monitor!). Samozřejmostí je mít funkční síťovou kartu. Potřebovat budete i napájecí kabely (+ prodlužku s více zdířkami dlouhou alespoň dva metry), jakožto i síťový kabel s patřičnou délkou (alespoň tři metry dlouhý). Jídlo i pití si hráči obstarávají sami, ale přímo na místě konání bude po celou dobu funkční bufet. Vstupné na osobu je 250 Kč. Další důležitá upozornění se dozvíte na oficiálním webu akce.
Výchozí obrázek

Na poslední srpnový víkend se chystá v pořadí již třetí LAN party s názvem Quietus Day. Vše se odehrajev kulturním domě obce Míkovice nedaleko Uherského Hradiště, něco málo přes třicet kilometrů jihozápadně od Zlína v malebném regionu Slovácko.

I tento rok jsou pro vás připraveny zajímavé zážitky, nové zkušenosti, a jistě i mnoho dalšího. Organizátoři si pro vás připravili turnaje sponzorované firmou SteelSeries, jistým českým předním herním časopisem a jednou firmou, zabývající se prodejem PC a herního vybavení - každá z těchto tří firem zaštítí jednu z her, ve kterých se bude soutěžit, a to Counter-Strike 1.6, Warcraft 3 a skutečně stařičkou, ale stále ještě ne úplně mrtvou hru - Quake 3.

Zajištěno je 120 míst, samozřejmostí jsou WC a Sleeping Arena. Jde o BYOC LAN, hráči si proto musí přivézt svůj vlastní počítač - včetně veškerého vybavení (dokonce i monitor!). Samozřejmostí je mít funkční síťovou kartu. Potřebovat budete i napájecí kabely (+ prodlužku s více zdířkami dlouhou alespoň dva metry), jakožto i síťový kabel s patřičnou délkou (alespoň tři metry dlouhý). Jídlo i pití si hráči obstarávají sami, ale přímo na místě konání bude po celou dobu funkční bufet. Vstupné na osobu je 250 Kč. Další důležitá upozornění se dozvíte na oficiálním webu akce.


Stručné info:

Datum konání: 28. 8. - 31. 8.
Místo konání: Kulturní dům Míkovice
Kontaktní e-mail: info@quietus-day.com
Cena za osobu: 250 Kč
Počet míst celkově: 120

Přejeme spoustu zábavy všem zúčastněným!