Přejít k hlavnímu obsahu

TR.Victory končí

10. 10. 2007 | 07:01 Counter Strike 1.6
Včerejší noc se stala osudnou pro jeden z nejúspěšnějších čínských klanů TR.Victory, který se rozhodl kvůli ztrátě podpory ze strany sponzorů ukončit své působení na Counter-Strike 1.6 scéně.Tým, jenž jste mohli vidět například na posledním ESWC, kde si v základní skupině dokázal poradit i s FU.sk nebo třeba mousesports, byl několik posledních týdnů bez jakékoliv podpory a musel se účastnit domácích akcí CEG Xi’an 2007 a CEG Wuhan 2007 ze svých vlastních nákladů. To podle týmu vedlo ke ztrátě chuti k přípravě a tím pádem se to odráželo i na klesajících výsledcích, proto se hráči shodli, že nejlepší volbou bude odejít ze sestavy TR.Victory.
Výchozí obrázek

Včerejší noc se stala osudnou pro jeden z nejúspěšnějších čínských klanů TR.Victory, který se rozhodl kvůli ztrátě podpory ze strany sponzorů ukončit své působení na Counter-Strike 1.6 scéně.

Tým, jenž jste mohli vidět například na posledním ESWC, kde si v základní skupině dokázal poradit i s FU.sk nebo třeba mousesports, byl několik posledních týdnů bez jakékoliv podpory a musel se účastnit domácích akcí CEG Xi’an 2007 a CEG Wuhan 2007 ze svých vlastních nákladů. To podle týmu vedlo ke ztrátě chuti k přípravě a tím pádem se to odráželo i na klesajících výsledcích, proto se hráči shodli, že nejlepší volbou bude odejít ze sestavy TR.Victory.

Poslední sestava TR.Victory:

Nan "prom1se" Wang
 Zheng “Rap” Zhang
 Biaohong "Rita" Huang
 Zhi "3#" Li
 Zhen "Stoic" Xiao

To ale rozhodně neznamená konec působení těchto borců na poli CSka. Ač skoro každý jinde se rozhodli hráči pokračovat, Zhi "3#" Li a Nan "prom1se" Wang se již připojili k Dcoo.Dragon, lokálnímu klanu ze Šanghaje. Také Biaohong "Rita" Huang by měl v brzké době doplnit řady zatím neznámého velkého klanu z centrální Číny. Zbylí dva střelci jsou prozatím na volné noze, ale lze očekávat, že i oni se velmi brzy k někomu připojí.