Přejít k hlavnímu obsahu

Tryhard Podcast - diskuzní pořad

25. 4. 2013 | 13:52 League of Legends
Tryhard si pro vás připravil diskuzní pořad - Podcast s nejznámějšími hráči na naší scéně.O co vlastně jde?Tryhard Podcast je diskuzní pořad, během kterého se moderátor a několik hostů baví na nejrůznější témata ze světa a kolem světa League of Legends. 
Výchozí obrázek

Tryhard si pro vás připravil diskuzní pořad - Podcast s nejznámějšími hráči na naší scéně.

O co vlastně jde?

Tryhard Podcast je diskuzní pořad, během kterého se moderátor a několik hostů baví na nejrůznější témata ze světa a kolem světa League of Legends. 

Myšlenka vzešla od našeho schopného redaktora Xykona, který se také ujal role moderátora a alespoň podle mě mu to šlo velmi dobře. Určitě posoudíte sami. Buďte ale prosím shovívaví - jde o náš první pokus, připravovali jsme jej (hlavně Xykon) dlouhou dobu a již teď víme o pár nedostatcích, které do budoucna vylepšíme. Rádi uslyšíme vaši zpětnou vazbu a konstruktivní kritiku, na které budeme moci stavět a pořad do příště zase o něco vylepšit.

Podcast by měl vycházet vždy jednou za pár týdnů, když se stane něco zásadního. Budeme zvát známé hosty z naší scény - ať už to budou hráči, organizátoři, komentátoři, admini či kdokoliv v oboru. 

Hosté prvního dílu:  Freeze,  Herdyn a  Mozilla

Video, záznam, soubor ke stažení a další najdete zde.