Přejít k hlavnímu obsahu

TSM vítá midaře, Bjergsen se stěhuje do USA!

3. 11. 2013 | 12:53 League of Legends
Dnes ráno Team SoloMid oznámil novou posilu, čímž vyřešil další díl skládanky prozatím neuskutečněných přestupů na evropské scéně.
Výchozí obrázek

Dnes ráno Team SoloMid oznámil novou posilu, čímž vyřešil další díl skládanky prozatím neuskutečněných přestupů na evropské scéně.

UPDATE: Support Ninjas in Pyjamas Deficio ve svém vyjádření na Facebooku napsal, že odejít k TSM bylo přání Bjergsena a tak byl prodán. Ale co vás bude zajímat nejvíc, že dnes večer bude odhalena nová sestava NiP, která se pro většinu stane "superteamem". Jedno je jisté, novým midařem nebude Ocelote. Bude to nukeduck, Froggen, či někdo úplně jiný? Sledujte PLAYzone!


Po odchodu Dan Dinha do konkurenčních Cloud 9 jako trenéra mnohé jistě napadlo, že podobný krok, akorát s působištěm ve svém týmu, udělá i jeho bratr - majitel i kapitán TSM Snapdragon - Andy 'Reginald' Dinh, aby se mohl naplno starat o celý tým jako majitel.

1

Avšak jediným, kdo se zdál jakožto potencionálním novým midařem SoloMidu, byl Søren 'Bjergsen' Bjerg, nyní již bývalý hráč Ninjas in Pyjamas. Po dlouhých námluvách se tak dánská superstar nakonec stěhuje do Los Angeles, aby mohl se zbytkem týmu trénovat na Season 4.

Bjergsen nastoupil tehdy ještě do Copenhagen Wolves jako čerstvě 17-letý midař, kdy po jeho se příchodu zvedly výkony týmu v LCS EU o několik levelů nahoru. Během S3 se tak zařadil mezi nejobávanější hráče evropské scény. Na Bjergsena byly také nejčastěji mířeny bany, ovšem jen během letního splitu LCS představil 15 různých hrdinů, což je obrovský champion pool!

2

Situace ohledně TSM se tak vyřešila, ovšem nová otázka tak vznikla u Ninjas in Pyjamas. Ti sice získali posily v podobě Kev1na a hyrqBota, ovšem nyní mají další volné místo. Mluví se dokonce o rozpadu Lemondogs, na jejichž místě by pak mohl vzniknout superteam, poté by se například uvolnil výborný midař nukeduck, který by do NiP určitě rád zamířil.

Ovšem stále jsou všechno jen spekulace a konkrétní odpovědi budeme znát do měsíce, jelikož v v polovině prosince se spolu utkají v Los Angeles/Kolíně nad Rýnem americké a evropské týmy, první s prvním, druhý s druhým a podobně. Tyhle duely pak doplní "promotional series", kde se dozvíme, jestli se týmy z LCS udrží čí uvidíme opět týmy nové.

Nynější sestava TSM Snapdragon:

{#Spojené státy americké} Marcus 'Dyrus' Hill - Top Laner
{#Kanada} Brian 'TheOddOne' Wyllie - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Kanada} Jason 'WildTurtle' Tran - AD Carry
{#Spojené státy americké} Alex 'Xpecial' Chu - Support

{#Spojené státy americké} Andy 'Reginald' Dinh - Trenér

Zdroj: solomid.net
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.