Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake - Owned by Sway

25. 4. 2010 | 02:14 Všechny hry
mIRC: #QL.cz Vrabčák QCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < Quake zEro
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

"WOW, Tohle máš v komunitě?" Asi takhle reagoval samotný {#Česká Republika} Lukáš "Soptík" Pleskot když poprvé potkal naší novou redaktorku. Máme samozřejmě důkazy a odpověď po pár týdnech od tohoto incidentu zní: "Ano máme, a jsme za to moc rádi!"

Mno nejen Soptíka si Baru povodila v Krnově - na to máme důkazy též ...
Zpětně musíme řict, že při svém rozmachu nenechala na pokoji ani vlastní řady

Vše začalo v rozhovoru s {#Česká Republika} Petrem "myN" Nohelem z klanu NecroRaisers jsme se dozvěděli, jak se tento nadějný hráč dostal od Unreal Tournament ke hře Quake Live. myN momentálně vede Czech Quake Open a kvalitní výsledky sbírá i na Republic of Gamers turnajích odehrávaných pod patronátem Electronic Sports League a {#Česká Republika} Ondřeje "smOke" Báči.

Jako druhá přišla na paškál {#Česká Republika} Pavla "pAjka" Procházková, která se prodřela mezi herní komunitu přes okolní portály a je tak pro nás neuvěřitelnou studnicí znalostí, vědomostí a postřehů. V poslední době též tato křehká dívka vystřílela turnaj Fairies Session, a tím vyhrála ultimátní myš. Learn to fly, goodfriend.

Létat rozhodně umí {#Česká Republika} Kryštof "Krysa" Černý, který vyzvedl přednosti Teamové hry proti Duelu, který je však v okolních zemích velmi populární. Potřebujeme víc aktivních klanů a teamových soutěžích. Uvidíme, jak dopadne první gather v Czech Quake TDM League. Krysa ví o čem mluví, jelikož momentálně střílí po boku {#Slovenská Republika} Jána "JoCka" Balaďi v anglickém teamu 4Kings. Krysa je pravděpodobně v tom co dělá nepřekonatelný.

Na závěr antré podrobila Baru nejznámějšího Quake admina {#Česká Republika} Ondřeje "Legie" Konečného. Tento klučina stojí za Světovým pohárem 2010 a salutují mu tak hvězdy jako Cooller, Jibo, Hawr1x či Noctis. GG Šéfe

Třešničkou na dortu může být {#Česká Republika} Václav "forst3n" Chmela, který kromě své designerské práce proslul pořádáním turnajů, hraním za klan Entity a ukecáním Hawr1xe, aby ho dostal na DreamHack. Nebyl jediný, komu se to toho dne povedlo. Quakosh owns me.