Přejít k hlavnímu obsahu

Twist oficiálně u Fraternitas

17. 11. 2016 | 16:40 Counter-Strike 2
Bývalý hráč eEriness Matěj 'twist' Petráš oficiálně zakořenil u týmu Fraternitas.
Výchozí obrázek

Bývalý hráč eEriness Matěj 'twist' Petráš oficiálně zakořenil u týmu Fraternitas.

Petráše v letošním roce jako velký talent vytáhl na scénu Michal 'Bordel' Weiss do svého týmu, jeho kroky následoval i při přesunu pod eEriness. Tým Romana 'blade' Pilného vypadal opravdu slibně, podával kvalitní výkony, avšak na vrcholu sezóny - Mistrovství ČR - selhal a vypadl již ve skupinách. Následovala okamžitá změna, kdy právě twista v sestavě nahradil Petr 'Shad' Němeček, jenž se v týmu stane hlavním sniperem a zacelí tak týmovou slabinu.

MČR 2016 bylo pro 17letého twista posledním turnajem v barvách týmu eEriness (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

Při odhalení týmových soupisek na další sezónu ROG Masters se ukázalo, že Matěj 'twist' Petráš byl zařazen na soupisku týmu Fraternitas. Nejprve tam byl jako náhradník, ovšem při úvodním duelu nastoupil na místo Tomáše 'teCkoO' Koširera. Po neúspěšném MČR také Fraternitas hledali nový impulz a právě mladý střelec by jej týmu mohl přinést. Hned v prvním zápase ROG Masters totiž dokázali Fraternitas získat vyhrát de_train proti ROG.eXtatus!

Uvidíme, jestli to budou poslední změny v kádru Bratrstva. Příchod twista byl dnes uveden na oficiálním týmovém Facebooku, o Koširerovi nepadla žádná zmínka. Dle našich zdrojů je to však i přes zápis na týmovou soupisku ROG Masters jeho úplný konec ve Fraternitas.

Nynější sestava týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Filip 'file-' Machulda
{#Česká Republika} Martin 'iNvis' Hubáček
{#Česká Republika} Martin 'Pechyn' Pechoušek
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Matěj 'twist' Petráš

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.