Přejít k hlavnímu obsahu

Tým ECLOT pod vedením una se rozpadá

13. 12. 2017 | 18:12 Counter-Strike 2
Tým Eclot Gaming se na domácí scéně drží už delší dobu, bohužel mu chybí sebevětší úspěchy. Ty se nedostaly ani u jeho CS:GO sekce a ta se k dnešnímu dni oficiálně rozpadá.
Výchozí obrázek

Tým Eclot Gaming se na domácí scéně drží už delší dobu, bohužel mu chybí sebevětší úspěchy. Ty se nedostaly ani u jeho CS:GO sekce a ta se k dnešnímu dni oficiálně rozpadá.

Začátkem sezóny jsme viděli dát se dohromady Petra 'uno' Lipowského a Václava 'rpg' Vlacha v sestavě zvané Garmez, která později zamířila pod křídla Eclot Gaming. Tohle spojení však dlouho nevydrželo a po neuspokojivých výkonech v týmu rpg skončil. Zkušená sestava se postupem času doplnila o mladé talenty a začaly přicházet vyrovnané výkony, bohužel ne však na předních příčkách. Na MČR se sice ECLOT probojoval, ale to znamenalo pro aktuální sestavu konečnou, což následně podkopalo neúspěšné působení v sedmé sezóně Hitpoint Masters se skórem 2-12.

Na papíře nejde o vůbec špatné hráče a zejména mladé pušky blogg1s a neofrag v těžké konkurenci obstály, takže ačkoliv se jejich nynější tým rozpadá, o jejich budoucnost se bát neumsíme. Ta je naopak nejistá u jediného účastníka všech českých mistrovství v nové éře, kapitána una, který vyčká na vznikou situaci na scéně po posledním důležitém turnaji. Stejný postoj zachová i blogg1s společně s vergiLem, dle druhého jmenované si tohle trio lidsky sedlo a dokáže si představit společnou budoucnost. V tuto chvíli je však všech pět hráčů volnými agenty.

 „S touhle partou se mi neloučí zrovna snadno protože se jedná skutečně o bezva kluky se kterými se dalo vždy bezproblémově domluvit. Po sportovní stránce to bohužel ale nebylo úplně ono, i když cíle, které jsme si na začátku sezóny stanovili byly všechny splněny. Už ke konci kvalifikace na MČR v týmu nefungovala chemie tak jak by měla, kvalifikovat se nám sice podařilo ovšem na akci přišlo velké pohoření což zapříčinilo obrovské zklamaní jak ze strany hráčů, tak ze strany vedení organizace. Na tuhle sestavu sice nebudeme vzpomínat jako na nejúspěšnější, ale místo v našem srdíčku si určitě zaslouží. Nezbývá jen klukům poděkovat za reprezentaci a popřát jim hodně štěstí v budoucí kariéře, a i v životě!“

– Martin Novotný, majitel týmu Eclot Gaming

Posledním společným vystoupením bylo play-off evropské ligy ESEA Main S26, kde se v play-off unovi a spol. podařilo probojovat mezi nejlepších šestnáct a zajistit si místenku ve vyšší divizi. V jakém složení a jestli vůbec do ní bývalí hráči ECLOT nastoupí, to je nyní ve hvězdách.

Sestava rozpadnutého týmu ECLOT.Hicoria:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Česká Republika} Dominik 'blogg1s' Janita
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Česká Republika} Adam 'neofrag' Zouhar

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.