Přejít k hlavnímu obsahu

Úspěšná PLAYzone aréna míří i na Utubering v Brně

3. 5. 2018 | 12:40 Všechny hry
Jeden z největších domácích festivalů generace Z stejně jako vloni míří po zastávce v Praze i do Brna. Moravská metropole přivítá největší domácí hvězdy, které společně utvoří zábavný program napříč jednotlivými odvětvími akce a několika stage. Chybět nebude ani stálice v podobě gamingové části.
Výchozí obrázek

Jeden z největších domácích festivalů generace Z stejně jako vloni míří po zastávce v Praze i do Brna. Moravská metropole přivítá největší domácí hvězdy, které společně utvoří zábavný program napříč jednotlivými odvětvími akce a několika stage. Chybět nebude ani stálice v podobě gamingové části.

Brno – 3. května 2018 – Čtvrtý ročník festivalu Utubering odstartoval minulou sobotu v Praze, kde sklidil velký úspěch a je považován za nejlepší Utubering všech dob. Jeho nezpochybnitelná pozice na domácí scéna bude ještě podpořena druhou zastávkou, a to v sobotu 5. května na výstavišti v Brně.

 

O gamingovou zónu se stejně jako na předešlých vydáních Utuberingu postará PLAYzone. Součástí této arény bude bude stánek Samsungu, kde si užijí zejména milovníci nejnovějších technologií. Samsung na Utubering přinese své mobilní vlajkové lodě Galaxy S9 a S9+, nové modely tabletů nebo herní QLED monitory. Na místě bude i možnost potkat hráčské hvězdy z týmu eSuba.

Ten nejopravdovější gaming bude žít na stánku NVIDIA GeForce. Expozice předního výrobce grafických karet se představí s nadupanými mašinami a oblíbenými tituly PUBG, Fortnite a nejnovějším Final Fantasy, na místě bude také streamovat trio DeeThane, Herdyn a spajKK. Naopak pro příznivce konzolí zde bude stánek Xboxu, kde budou k vyzkoušení ty nejvýkonnější konzole na světě. Ve 4K rozlišení bude možnost si na Xbox One X zahrát pecky jako Sea of Thieves nebo Forza 7.

 

Neodmyslitelná součást PLAYzone arény nebude chybět ani v Brně, a to v podobě nejnovějších modelů oficiálních HAL3000 sestav Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Ke klasickým herním titulům poskytlo vydavatelství Comgad i jednu z největší pecek letošního roku, Kingdom Come: Deliverance. Pohodlí všem hráčům v této aréně přinesou křesla SilentiumPC, styl v podobě herních periferií potom dodá CONNECT IT se svojí nejnovější řadou myší, klávesnic a sluchátek.

Z Utuberingu bude možností si odnést domů nějaký suvenýr opravdu spousta, s jednou takovou dorazí i stánek nejznámější domácí organizace eSuba s názvem eSubawear. Zde bude si budete moci vybrat z fanouškovských předmětů týmu eSuba nebo domácích herních hvězdiček.

Zábavný program v PLAYzone aréně na festivalu Utubering vzniká za spolupráce partnerů Samsung, NVIDIA, Xbox One X, HAL3000, Comgad, SilentiumPC, CONNECT IT a eSubawear.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.