Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistr ČR mění hru a míří do Eclot Gaming

15. 1. 2018 | 17:23 Hearthstone
Před týdnem jsme vás informovali o rozdělení karetní divize Eclot Gaming na dvě různé hry, dnes jedna z nich získává zajímavou akvizici do svých řad.
Výchozí obrázek

Před týdnem jsme vás informovali o rozdělení karetní divize Eclot Gaming na dvě různé hry, dnes jedna z nich získává zajímavou akvizici do svých řad.

Karetní hra Gwent má své fanoušky, ale i odpůrce. Do první kategorie patří také vicemistr ČR Milan 'M1LAN' Šnajdr (tehdy jako milan10milan), který v druhé polovině loňského roku seknul kvůli "příliš velkému RNG" s Hearthstonem a vyhledal nové útočiště. Tato změna se netýká pouze herního titulu, ale také týmu, který bude český hráč reprezentovat. V listopadu se po dlouhém působení rozloučil s eEriness a dnes oficiálně představen jako nová akvizice Eclot Gaming.

Díky posílení o M1LANa se karetní divize stává sedmičlennou. Ke všemu se krátce vyjádřil manažer a kapitán v jedné osobě, Antonín 'Pandapple' Malina:

„Milan by jedním z mých prvních HS 'kamarádů', a ještě, než jsem začal hrát za ECLOT, snažili jsme se společně budovat NARCIS Gaming. Naše cesty se nakonec rozešli, když Milan přestoupil do eEriness a já později do ECLOT. Když jsem později zjistil, že je Milan zase volným hráčem, věděl jsem, že jej musíme podepsat. A tak se naše cesty zase spojily, i když nakonec v jiné hře.“

Kompletní karbanické složení Eclot Gaming:

{#Česká Republika} Antonín 'Pandapple' Malina
{#Česká Republika} Jan 'Heki' Karel
{#Slovenská Republika} Martin 'martim' Masrna
{#Slovenská Republika} Braňo 'zataro' Štukovský
{#Slovenská Republika} Martin 'ItsmeMV' Vrančík
{#Česká Republika} Jan 'Johnypass' Pastrňák
{#Česká Republika} Milan 'M1LAN' Šnajdr

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.