Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledky 2. české kvalifikace

V Praze na Zličíně se o víkendu uskutečnila druhá česká WCG kvalifikace, o místa ve finále bojovali soutěžící ve hrách FIFA 08, Warcraft III, Virtua Fighter 5, Project Gotham Racing 4 a Guitar Hero III. Kdo uspěl a kdo zůstal před branami finále? Jaké jsou aktuálně nejlepší výkony v PGR4 a GH3? To se dozvíte v této novince. FIFA 08Z kvalifikovaných hráčů hry FIFA 08 jich na Zličín dorazilo 7, všichni bojovali v rámci 1 skupiny o 2 postupová místa. Každý z účastníků si připsal nějakou tu porážku, nejméně chyboval NR.Sosonek (4 výhry, 1 remíza, 1 porážka) a postoupil. O druhém postupujícím se rozhodovalo mezi DiDou a Subim, po výhře v poměru 3:0 se radoval Subi. Tomu k postupu do Národního finále stačila bilance 4 výhry a 2 porážky.Postupující: NR.Sosonek, Subi Warcraft IIIHned 11 účastníků měla WCG kvalifikace ve hře Warcraft III, loňský vítěz Giacomo sice nedorazil, ale přesto se bylo na co koukat. Bez ztráty kytičky vyhrál kvalifikaci KraGesh, když jedinou mapu prohrál ve finále WB se svým klanovým kolegou Bonecrackerem. Právě Bone se stal druhým postupujícím hráčem, bez větších problémů se vypořádal se soupeři v LB.Postupující: nEph.KraGesh, nEph.Bonecracker Project Gotham Racing 4Zatímco v předchozích kvalifikacích v Čestlicích i Trnavě zkoušeli štěstí v PGR4 hráči jiných her, na Zličín se přišel podívat loňský vítěz Jan "svobyrider" Svoboda a bylo to znát. Předchozí čas 1:05 vylepšil takřka o 8 sekund a s časem 57,04 s se usadil v čele hodnocení této hry. Další velmi dobrý čas zajel David Šmejkal a vypadá to, že další zájemci o účast na finále budou muset výrazně přidat.Nejlepší výsledky: Jan Svoboda 57,04 s; David Šmejkal 57,72 s Guitar Hero IIIRovněž ve hře Guitar Hero III se rýsují finalisté. Jak Jakub "Crow" Sedláček, tak Jaroslava "S'Tsung" Sedláčková mají 3 soutěžní songy velmi slušně najeté a v této chvíli je od sebe dělí pouze 3 tisíce bodů. Ostatní soutěžící se bohužel nedokázali vyrovnat s nástrahami písní a byli obecenstvem (herním, ne skutečným) vypískáni.Nejlepší výsledky: Crow 579 416 bodů; S'Tsung 576 273 bodů Virtua Fighter 5Bojovka Virtua Fighter 5 má za sebou první kvalifikační turnaj, druhou šanci budou mít hráči v Brně koncem srpna. V nejlepší formě se představil Lukáš Landštofl, když ve finále porazil Marka Maška 3:1. Své štěstí zkusil i PGR hráč Jan Svoboda, zde se ale do finále neprobojoval.Postupující: Lukáš Landštofl
Výchozí obrázek

V Praze na Zličíně se o víkendu uskutečnila druhá česká WCG kvalifikace, o místa ve finále bojovali soutěžící ve hrách FIFA 08, Warcraft III, Virtua Fighter 5, Project Gotham Racing 4 a Guitar Hero III. Kdo uspěl a kdo zůstal před branami finále? Jaké jsou aktuálně nejlepší výkony v PGR4 a GH3? To se dozvíte v této novince.


FIFA 08
Z kvalifikovaných hráčů hry FIFA 08 jich na Zličín dorazilo 7, všichni bojovali v rámci 1 skupiny o 2 postupová místa. Každý z účastníků si připsal nějakou tu porážku, nejméně chyboval NR.Sosonek (4 výhry, 1 remíza, 1 porážka) a postoupil. O druhém postupujícím se rozhodovalo mezi DiDou a Subim, po výhře v poměru 3:0 se radoval Subi. Tomu k postupu do Národního finále stačila bilance 4 výhry a 2 porážky.

Postupující: NR.Sosonek, Subi


Warcraft III
Hned 11 účastníků měla WCG kvalifikace ve hře Warcraft III, loňský vítěz Giacomo sice nedorazil, ale přesto se bylo na co koukat. Bez ztráty kytičky vyhrál kvalifikaci KraGesh, když jedinou mapu prohrál ve finále WB se svým klanovým kolegou Bonecrackerem. Právě Bone se stal druhým postupujícím hráčem, bez větších problémů se vypořádal se soupeři v LB.

Postupující: nEph.KraGesh, nEph.Bonecracker


Project Gotham Racing 4
Zatímco v předchozích kvalifikacích v Čestlicích i Trnavě zkoušeli štěstí v PGR4 hráči jiných her, na Zličín se přišel podívat loňský vítěz Jan "svobyrider" Svoboda a bylo to znát. Předchozí čas 1:05 vylepšil takřka o 8 sekund a s časem 57,04 s se usadil v čele hodnocení této hry. Další velmi dobrý čas zajel David Šmejkal a vypadá to, že další zájemci o účast na finále budou muset výrazně přidat.

Nejlepší výsledky: Jan Svoboda 57,04 s; David Šmejkal 57,72 s


Guitar Hero III
Rovněž ve hře Guitar Hero III se rýsují finalisté. Jak Jakub "Crow" Sedláček, tak Jaroslava "S'Tsung" Sedláčková mají 3 soutěžní songy velmi slušně najeté a v této chvíli je od sebe dělí pouze 3 tisíce bodů. Ostatní soutěžící se bohužel nedokázali vyrovnat s nástrahami písní a byli obecenstvem (herním, ne skutečným) vypískáni.

Nejlepší výsledky: Crow 579 416 bodů; S'Tsung 576 273 bodů


Virtua Fighter 5
Bojovka Virtua Fighter 5 má za sebou první kvalifikační turnaj, druhou šanci budou mít hráči v Brně koncem srpna. V nejlepší formě se představil Lukáš Landštofl, když ve finále porazil Marka Maška 3:1. Své štěstí zkusil i PGR hráč Jan Svoboda, zde se ale do finále neprobojoval.

Postupující: Lukáš Landštofl

Zdroj: wcg.sk