Přejít k hlavnímu obsahu

x6tence ztrácí trojici hráčů

1. 4. 2010 | 03:04 Counter Strike 1.6
Přední španělský celek x6tence potvrdil odchod tří hráčů ze základní sestavy. K avizované dvojici r1bera-recki se přidává i Antonio "FlipiN" Rivas.Už před finále španělské ESL Pro Series se x6tence dozvěděli od svých dvou opor, Davida "r1bera" Antóna a Lucas "recki" Reckermana, že s týmem nadále hrát nebudou. Prvně jmenovaný hráč se "vrací" do důchodu, neboť se před sezonou vrátil, aby pomohl získat titul nejlepšího týmu Španělska. Reckerman se naproti tomu rozhodl opustit tým. Doposud ovšem nikdo neví, co s hráčem do budoucna bude.
Výchozí obrázek

Přední španělský celek x6tence potvrdil odchod tří hráčů ze základní sestavy. K avizované dvojici r1bera-recki se přidává i Antonio "FlipiN" Rivas.

Už před finále španělské ESL Pro Series se x6tence dozvěděli od svých dvou opor, Davida "r1bera" Antóna a Lucas "recki" Reckermana, že s týmem nadále hrát nebudou. Prvně jmenovaný hráč se "vrací" do důchodu, neboť se před sezonou vrátil, aby pomohl získat titul nejlepšího týmu Španělska. Reckerman se naproti tomu rozhodl opustit tým. Doposud ovšem nikdo neví, co s hráčem do budoucna bude.

Třetí bývalá opora, Antonio "FlipiN" Rivas byl součástí x6tence od roku 2005 a největšího vrcholu s tímto týmem zažil v roce 2006, kdy pomohl španělskému týmu vyhrát Samsung European Championship a GameGune.

"Přišel čas, abych skončil. Ve skutečnosti ani já sám nevím, jestli to tak můžu nazvat, protože život má mnoho směrů. Jedno je ale jisté, opouští vrcholový tým a nejlepší soutěže na dobu, kterou si zatím nedokážu sám představit," prozradil na stránkách x6tence Antonio "FlippiN" Rivas.

Sestava x6tence

{#Španělsko} Borja "GuMmY" González
{#Španělsko} Christopher "PoWeR" Rodríguez

Nová sestava na sebe nenechá dlouho čekat, už tento týden manažeři klanu vyjeví tři nová jména, která se na příštích pár měsíců připojí k jedné z nejlepších organizací ve Španělsku.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: x6tence