Přejít k hlavnímu obsahu

xPeke hlásí návrat - bude hrát AD Carry!

7. 6. 2016 | 17:33 League of Legends
Španělská superstar posledních let na League of Legends scéně, to je všem dobře známý šampion první sezóny Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez. Chtěli byste vidět jeho návrat?UPDATE: Vše je potvrzeno! Dokud OG nenajdou plnohodnotnou náhradu, xPeke bude brázdit botlinku na Vyvolávačově žlebu jako AD Carry. Hodně štěstí, Enrique!
Výchozí obrázek

Španělská superstar posledních let na League of Legends scéně, to je všem dobře známý šampion první sezóny Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez. Chtěli byste vidět jeho návrat?

UPDATE: Vše je potvrzeno! Dokud OG nenajdou plnohodnotnou náhradu, xPeke bude brázdit botlinku na Vyvolávačově žlebu jako AD Carry. Hodně štěstí, Enrique!


Už v jarním splitu xPekeho místo v základní sestavě zabral Tristanu 'PowerOfEvil' Schragemu, čas od času si však xPeke zahrál a to kolikrát i v důležitých zápasech. V průběhu týdne se na oficiálních stránkách evropské LCS objevil xPeke jako "starter" pro nadcházející týden, nicméně stejně tak je zařazen PowerOfEvil. Tato situace může dopadnout hodně zajímavě.

xPeke

Dle zahraničních zdrojů xPeke zasáhne do bojů v LCS jako AD Carry. Zdá se to jako totální utopie, ale ještě dnes večer budeme mít jasno, jestli to tak opravdu dopadne nebo ne. Hlavní kouč Origen NicoThePico na svém Twitteru prohlásil, že večer se fanoušci mohou těšit na velkou novinku. Všechno nasvědčuje právě tomu, že xPeke nastoupí opravdu jako ADC.

Dosavadní AD Carry Konstantinos 'FORG1VEN' Tzortziou přišel do Origen před letním splitem jako náhrada za Zvena, první týden však OG těžce nevyšel a nic nenasvědčuje tomu, že by měl xPekeho tým navázat na loňský úspěch na šampionátu. Forg1ven však údajně nevydržel ani tak dlouho, jako ve svým předchozích neúspěšných působištích a údajně po 1. týdnu letního splitu opustil Gaming house. Pokud se tohle vše potvrdí, v Evropě bude ještě dusno.

Potvrzená sestava Origen pro 2. týden EU LCS:

{#Francie} Paul 'sOAZ' Boyer - Top Laner
{#Německo} Maurice 'Amazing' Stückenschneider - Jungler
{#Německo} Tristan 'PowerOfEvil' Schrage - Mid Laner
{#Španělsko} Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez - AD Carry
{#Nizozemsko} Glenn 'Hybrid' Doornenbal - Support

Štítky: lcs, LCS EU, Origen, xpeke
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.