Přejít k hlavnímu obsahu

Yellowpete opouští sestavu Evil Geniuses

22. 5. 2014 | 18:29 League of Legends
Evropský celek Evil Geniuses, který před rokem přešel na americkou scénu, přichází o dalšího hráče ze své původní sestavy.Z celé sestavy tohoto velice známého, pro mnohé až legendárního, týmu už zbývá pouze dvojice hráčů. Před rokem při přechodu za moře zůstal v Evropě Wickd s Froggenem a nyní základní sestavu týmu opouští také marksman Yellowpete. Ten opouští základní sestavu EG, ale s týmem nadále bude v kontaktu, aby jim pomohl dosáhnout lepších výsledků, než tomu bylo na jaře.
Výchozí obrázek

Evropský celek Evil Geniuses, který před rokem přešel na americkou scénu, přichází o dalšího hráče ze své původní sestavy.

Z celé sestavy tohoto velice známého, pro mnohé až legendárního, týmu už zbývá pouze dvojice hráčů. Před rokem při přechodu za moře zůstal v Evropě Wickd s Froggenem a nyní základní sestavu týmu opouští také marksman Yellowpete. Ten opouští základní sestavu EG, ale s týmem nadále bude v kontaktu, aby jim pomohl dosáhnout lepších výsledků, než tomu bylo na jaře.

Již po konci jarní části sezóny a záchraně v lize se tým vyjádřil, že budou namísto trojice Evropanů zkoušet možné náhrady, jak zlepšit co nejvíce výkony týmů. Už od začátku mělo tohle velkého favorita, kterým byl bývalý marksman Cloud 9 Tempest Altec, jenž patřil k nejlepším hráčů amatérské scény a zároveň je velkým kamarádem midaře EG Shiphtura.

Nakonec se tyhle progńozy vyplnili a do letní části sezóny vstoupí Evil Geniuses právě s Altecem. Zbylá část týmu tedy zůstává nepozměněná, Snoopeh i Krepo v týmu budou působit i nadále. Na botu společně by pak Krepo s novou posilou mohl vytvořit obávanou dvojici!

Nynější sestava Evil Geniuses:

{#Kanada} Tyson 'Innox' Kapler - Top Laner
 Stephen 'Snoopeh' Ellis - Jungler
{#Spojené státy americké} Eugene 'Pobelter' Park - Mid Laner
{#Kanada} Johnny 'Altec' Ru - Marksman
{#Belgie} Mitch 'Krepo' Voorspoels - Support

Zdroj: evilgeniuses.gg

Štítky: Evil Geniuses
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.