Přejít k hlavnímu obsahu

21Games Cup přivítá Clash Royale a Hearthstone

26. 6. 2018 | 22:42 Clash Royale
Zajímavé LAN turnaje v Clash Royale máme rádi. A v Hearthstone? Jakbysmet. A co rovnou v obojím? Pecka! Jeden takový turnaj na nás čeká již zítra. O co jde?Clash Royale a Hearthstone patří bezpochyby k nejpopulárnějším mobilním hrám světa. Nechybí ani na MČR v mobilních hrách, to ale samozřejmě není jediný turnaj, kde si je můžete zahrát – s jedním zajímavým eventem nyní přichází GKM - Gymnázium sv. košických mučeníkov. Turnaj, nazvaný 21Games Cup, vypukne již zítra.
Výchozí obrázek

Zajímavé LAN turnaje v Clash Royale máme rádi. A v Hearthstone? Jakbysmet. A co rovnou v obojím? Pecka! Jeden takový turnaj na nás čeká již zítra. O co jde?

Clash Royale a Hearthstone patří bezpochyby k nejpopulárnějším mobilním hrám světa. Nechybí ani na MČR v mobilních hrách, to ale samozřejmě není jediný turnaj, kde si je můžete zahrát – s jedním zajímavým eventem nyní přichází GKM - Gymnázium sv. košických mučeníkov. Turnaj, nazvaný 21Games Cup, vypukne již zítra.

Jste-li školou povinní a chcete si zpříjemnit konec školního roku, 21Games Cup je rozhodně skvělá volba – startovné činí pouhé čtyři eura! Gymnázium pro vás navíc připraví omluvenku. Takže, na co čekáte? Oficiální Facebook událost najdete zde, pro zúčastnění ale není potřeba registrace předem – stačí prostě přijít se svým notebookem, tabletem, či mobilem a čtyřmi eury a jít hrát!

miluju videohry a hlavně ligu legend