Přejít k hlavnímu obsahu

35. díl COOL Esport proběhne netradičně brzo! Těšit se ale můžete na rozhovor s Jobsadem

4. 9. 2020 | 12:36 Prima COOL
Tento týden přinese již 35. díl televizního magazínu COOL Esport v tomto roce! Těšit se v této epizodě můžete nejen na pokračování soutěže o počítač od HAL3000, ale i na rozhovor s kartičkářem Josefem "Jobsad" Smutným či kopu aktualit.
Jobsad
Jobsad

První zářijová sobota sice už nejspíše nebude nejteplejší, jinak se na ní ale nic nemění – stále totiž znamená další díl televizního magazínu COOL Esport! Ten sice tentokrát začne o trochu dříve, než bývá obvyklé, jinak ale nebude jiný ani on. Vedle zajímavého rozhovoru s předním domácím hráčem Hearthstone Josefem "Jobsad" Smutným se v něm můžete těšit třeba na téma věnující se tomu, jak se esportu povedlo proniknout do světa módy, či klasickou kopu aktualit. Všemu navíc nasadí korunku třetí pokračování dlouhodobé soutěže o počítač od HAL300, a vy se tak zkrátka zase máte na co těšit. Tak si nás nezapomeňte v sobotu od 10:50 naladit.

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend