Přejít k hlavnímu obsahu

AMA: V dalším díle bude na vaše otázky odpovídat RIIJK

18. 8. 2020 | 08:00 EA SPORTS FC 24
Vzkvétající série Ask Me Anything, do které se pustila česká esportová organizace Entropiq, pokračuje již toto úterý. V novém díle bude tématem FIFA, tudíž budete mít také jedinečnou možnost si vyzpovídat úspěšného člena týmu, kterým je samozřejmě RIIJK!
RIIJK
RIIJK

Entropiq mají za sebou již několik dílů ze série Ask Me Anything, kde se fanouškům naskytne unikátní šance se zeptat elitních členů organizace na cokoliv, co je zajímá. Posledně si příznivci Entropiq mohli exkluzivně vyzpovídat games directora, Mozillu, ovšem tentokrát máte možnost klást vaše otázky rovnou jednomu z význačných hráčů této organizace. Tématem nového dílu bude převážně FIFA, takže již asi tušíte, kdo bude tentokrát hostem.

V úterý 18. srpna bude již v 17:00 dalším účinkujícím pořadu samotný vítěz MOC eCupu, Štěpán 'RIIJK' Sobocki, který bude čekat na vaše zajímavé dotazy. Vaše připravené otázky pak můžete v uvedeném čase přednést na Twitch kanále týmu Entropiq, kde se odehraje celá událost. Pokud vás žádná otázka nenapadá, přijďte se stavit i tak, diváci se zaručeně dozví spoustu zajímavých novinek z úst samotného šampiona.

AMA RIIJK

Pokud si chcete zopakovat jednotlivé díly AMA, nebo jakékoliv video z dílny týmu Entropiq, můžete tak udělat na jejich YouTube kanále. V přiloženém videu pod příspěvkem máte malou ochutnávku, jak takový díl vypadá. Můžete se tak kouknout na průběh celého pořadu, ve kterém figuroval Mozilla!

Štítky: Entropiq, RIIJK