Přejít k hlavnímu obsahu

AOC se stává hlavním partnerem MČR v PC hrách

Sezóna 2019 Mistrovství České republiky v počítačových hrách je v plném proudu a my jsme rádi, že vám můžeme odhalit dalšího partnera největší herní akce na CZ/SK scéně. Hlavním partnerem se stává přední výrobce monitorů, společnost AOC!
AOC
AOC

Nadupaná PC sestava je jedna věc, o to, jak bude vaše hra ve výsledku vypadat, se ale samozřejmě stará i monitor. Bez kvalitního vám zkrátka nepomůže ani ta nejlepší herní mašina a špatná obrazovka může klidně způsobit i problémy s očima. Výběr monitoru tedy rozhodně není radno podceňovat, jestli ale nechcete strávit při procházení celé nabídky, vyplatí se sáhnout po osvědčené kvalitě. Tou jsou nepochybně třeba ty z dílny AOC a my jsme proto velmi rádi, že právě tato společnost se nyní stává hlavním partnerem Mistrovství ČR v PC hrách. Za oficiální herní monitor MČR PC 2019 pak byl vybrán AOC AGON AG322QC4.

AOC

To, co nám pomáhá posunout největší domácí progamingovou akci na ještě vyšší level, jsou totiž právě partneři, kteří jsou stejně jako my plní odhodlání a energie. Díky spolupráci s AOC si třeba budou moci na nejlepších monitorech současnosti zahrát nejen samotní účastníci MČR, ale také fanoušci, kteří se přijdou druhý listopadový víkend podívat do pavilonu B Brněnského výstaviště!

K uzavření spolupráce se vyjádřil i František Koutník ze společnosti AOC:

Vzhledem k dlouhodobé spolupráci s Playzone a vzhledem k faktu, že se společnost AOC specializuje na herní monitory, je pro nás účast na MČR vhodnou příležitostí k prezentaci naších prémiových herních monitorů AGON. Proto se opět stáváme hlavním partnerem a při této příležitosti bychom rádi představili přírůstek do své prémiové řady herních monitorů AGON – nový AOC AGON AG322QC4, který se stává Oficiálním monitorem MČR. Tento nadupaný monitor nabízí skvělé herní zážitky, díky perfektnímu obrazu zakřiveného 31,5“ VA panelu s QHD rozlišením (2560 x 1440 bodů) s poměrem stran 16:9 a hlubokým kontrastem 2000:1. Obraz je navíc podporován technologií DisplayHDR™ 400 a ze třístran bezrámečkovým designem, což monitoru dodává skutečně krásný vzhled. Obnovovací frekvence je 144 Hz a doba odezvy 4 ms GtG v kombinaci s podporou Radeon™ FreeSync™ 2 zaručuje ničím nerušený zážitek ze hry i v té nejsoutěživější úrovni.


Do mistrovského koloběhu se AOC zapojuje okamžitě, již zítra 4. května totiž v 18:00 startuje první kvalifikační AOC MČR turnajová série v Counter-Strike: Global Offensive. Registrovat se můžete zde.

Štítky: MČR, AOC
miluju videohry a hlavně ligu legend