Přejít k hlavnímu obsahu

Berlin Major představuje samolepky a viewer pass

14. 8. 2019 | 11:47 Counter-Strike 2
Během dnešní noci byla představena série samolepek pro Starladder Major Berlin.
Výchozí obrázek

S blížícím se Starladder Berlin Majorem přichází také nové in-game předměty. Opět se můžeme těšit na nálož týmových a hráčských samolepek, stejně jako týmových graffiti. Samolepky budou jako obvykle ve foil, holo, zlaté a klasické verzi a získat je budeme moct ze speciálních kapslí. Nákup samolepek a kapslí podpoří zároveň samotné týmy, které dostanou z každého nákupu polovinu.

Berlin stickers

Opět se dočkáme také Pick'Em Challenge, která bude pokračovat ve stejném duchu, jako v Katowicích. Pick'Em je opět součástí Viewer Passu. Za ten hráči hráči zaplatí 12,99€, což je značný nárůst oproti Katowicím. Za tuto cenu však budou mít hráči možnost získat suvenýry, speciální týmové ikonky do chatu, možnost neomezeně využívat týmové graffiti po dobu trvání Majoru a již zmíněnou Pick'Em Challege. Nově je také možnost koupit tzv. Viewer Pass +3, který nabídne majiteli 3 suvenýry navíc. Za to si však zaplatí rovnou 20 eur. Suvenýry bude i tak možné získat plněním misí.

Formát tipovačky zůstává podobný, jako tomu bylo na prvním letošním Majoru. Hráči nebudou muset pro tipování kupovat samotné samolepky, místo toho budou plnit speciální mise. Mezi tyto mise opět patří úkoly typu uhodni správně 5 postupujících nebo sleduj alespoň jeden zápas z dané části turnaje, nově však také hráči budou muset pro získání platinové mince vyhrát alespoň 10 kol na každé z map v aktivním map poolu.

A abychom nezapomněli, Valve po dlouhé době konečně přichází s unikátním designem trofeje za Pick'Em Challenge, která zobrazuje dominantu Berlína, Braniborskou bránu.

Berlin Coin

První část Starladder Majoru startuje již příští pátek, celý turnaj vyvrcholí v neděli 8. září v berlínské Mercedes-Benz Aréně. U toho nebude chybět ani PLAYzone, proto se můžete těšit na podrobné coverage, stejně jako na vstupy přímo z místa dění.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.