Přejít k hlavnímu obsahu

Bjergsen prodloužil smlouvu s TSM o další dva roky

14. 10. 2019 | 22:54 League of Legends
Hlavní tvář legendárního amerického týmu SoloMid ještě nekončí. Dva roky bez postupu na světový šampionát jsou sice velkým zklamáním, hvězdný Dán však od rozepsané knihy neutíká.
TSM Bjergsen
TSM Bjergsen

Začátkem listopadu to bude dlouhých šest let, kdy byl s velkou pompou oznámen přestup Sørena 'Bjergsen' Bjerga do amerického celku TSM. Šlo o mladého nadějného klučinu s hladkou tváří, dnes již má minimálně na bradě vizáž vikinga. Celkem se s oblíbeným týmem podíval čtyřikrát na světový šampionát, v posledních dvou letech však SoloMid tápe. Právě proto se očekávají velké změny v týmu, těch ale Bjergsen součástí nebude.

MČR 2019

Sám dánský hráč prozradil, že se cítí být na stejné vlně s Reginaldem, kterého před lety nahradil a dnes jde o přitom o jeho nadřízeného. Bjergsenovi sice končila smlouva a spekulovalo se o ledasčem, on se však rozhodl ctít černobílé barvy a neutíkat od potápějící se bárky. Reginald mu totiž nabídl stát se podílovým vlastníkem, čímž své pouto s organizací pojí nadobro. TSM navíc pro rok 2020 chystají nové tréninkové středisko, které by novému týmu mohlo opět přidat na motivaci.

Proč říkáme novému? Bjergsen sám totiž naznačil, že prozatím netuší, jak bude League of Legends soupiska pro následující sezónu vypadat, je však zřejmé, že právě on bude mít při výběru hráčů důležité slovo.

Štítky: TSM, Bjergsen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.