Přejít k hlavnímu obsahu

BLAST představuje soupisku týmů pro rok 2020

16. 12. 2019 | 14:35 Counter-Strike 2
BLAST příští rok chystá proměnu svých turnajů, se kterými plánuje konkurovat ESL Pro League. Nově byla představena soupiska partnerských týmů, která bude mít příští rok jistotu účasti v turnajích BLAST Premier.
BLAST Bahrajn
BLAST Bahrajn

Boje v jarní sezóně BLAST Premier započnou již v lednu a my známe 12 partnerských týmů, které se turnajů zúčastní. Nebude chybět šest týmů, jež se účastnily letošního ročníku. Nebude tedy chybět dvojice Astralis a Liquid, do bojů vstoupí také FaZe, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas a MIBR. 

Svou premiéru na turnajích BLAST si však odbudou také Francouzi z týmů Vitality a G2, australské barvy budou tradičně hájit 100 Thieves. Nebude chybět taktéž třetí nejlepší tým světa Evil Geniuses, soupisku uzavírají čerstvě složení OG a Complexity.

BLAST Premier team list

V soupisce však bohužel chybí dva týmy z TOP5, mousesports ani fnatic totiž pozvánku neobdrželi. Podle vyjádření BLAST se však turnajů zúčastní také týmy, které nepatří mezi partnery.

Podrobnosti o příštím roku se teprve dozvíme, již teď však víme, že boje začnou již v lednu v Londýně. Tam budou týmy rozděleny do tří skupin po čtyřech, přičemž dva nejlepší celky postoupí do jarního finále. Neúspěšné týmy se mezi sebou utkají v zatím nespecifikovaném "showdownu", ze kterého dva nejlepší týmy postoupí dále.

Stejným formátem se uskuteční také podzimní část, po které bude následovat vyvrcholení celé sezóny, BLAST Global Final. Tam se utkají nejlepší týmy z obou částí, navíc doplněné o nejúspěšnější celky mimo turnaje BLAST.

Celkem se bude hrát o neskutečných 4 250 000 dolarů, přičemž v každé sezóně se bude hrát o 1 375 000, na finálovém turnaji se bude hrát rovnou o milion a půl, přičemž vítěz dostane rovný milion.

Štítky: BLAST PREMIER
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.