Přejít k hlavnímu obsahu

BLAST přichází s příležitostí pro týmy z nižších příček světového žebříčku. Dostane se na SINNERS?

24. 4. 2020 | 15:09 Counter-Strike 2
Organizátor turnajů BLAST přichází společně s Fantasyexpo s novým turnaj BLAST Rising pro týmy, které nejsou ve světovém žebříčku na předních příčkách. Tento turnaj se odehraje v květnu a bude se hrát o prize pool 30 000 euro. Je možné, že do turnaje budou pozvané i některé tuzemské celky, což se ale dozvíme až na konci dubna.
BLAST Rising
BLAST Rising

BLAST Rising je novou soutěží pro týmy, které mají ambice a chtějí se v budoucnu ukázat mezi světovou špičkou. Tímto turnajem chtějí podpořit týmy a hráče všech úrovní a posílit jejich osobní a týmový růst. Dávají tak hráčům možnost získat cenné zkušenosti, které budou v budoucnu potřebovat.

Tento turnaj bude probíhat od 4. května, přičemž každý týden bude obsahovat čtyři hrací dny. Do turnaje bude pozvaných 16 evropských celků z nižších úrovní celosvětového žebříčku. Tyto týmy budou rozděleny do čtyřech skupin, ve kterých se utká každý s každým dvakrát v BO1 zápase. Dva nejlepší celky z každé skupiny následně postoupí do play-off. Ve skupinové fázi uvidíme každý den od pondělí do čtvrtka jeden zápas z každé skupiny. Závěrečné play-off je na programu od 18. do 20. května.

Adam "NEOFRAG" Zouhar z kádru české jedničky SINNERS na své facebookové fanpage sdílel odkaz na tento turnaj, a je tak klidně možné, že to budou právě šampioni švýcarské lanky Supreme Masters, kdo obdrží pozvánku na BLAST Rising s krásným prize poolem 30 000 euro. Tuto skutečnost bychom si samozřejmě přáli, ale případné potvrzení se dozvíme až 28. dubna, kdy organizátoři oznámí jména všech 16 pozvaných týmů.

Zdroj: hltv.org
Štítky: SINNERS, BLAST Rising