Přejít k hlavnímu obsahu

Bulvár: Dělovka opět na scéně!

6. 10. 2018 | 17:49 Hearthstone
Výchozí obrázek

Tento rok jsme se dočkali hned několika velkých odchodů. Spousta známých jmen v letošním roce nějakým způsobem ukončila svůj “Hearthstone život”. Mezi poslední zářezy kartičkářského důchodu patři například dlouholetý kapitán Inside Games - Dodgy. Ten se rozhodl roztrhat karty a nasadit si konzolové kopačky s vidinou youtube kariéry. Dalším zářezem byl Arthas_SVK, který trhnul nový rekord v krátkosti důchodu. Pravděpodobně jej dokáže trumfnout pouze skutečný důchodce, který při dosažení přesného důchodového věku zakopne o poslední schod úřadu práce a rozloučí se s tímto světem. Arthas totiž ukončil kariéru a po donatu 50 eur na “posledním streamu” se opět vrátil ke svému řemeslu. Dalo by se říci, že jeho kariéra skončila a po hodině zase začala. Bylo to pro něj nečekané asi jako to, že Karel Gott vyhraje slavíka, neboť měl celou dobu oblečený dres, který maskoval pod jiným kusem oblečení, a čekal na dovršení donate goalu, aby ze sebe mohl vše strhnout a hrdě se ukázat ve svém dresu.

Dalším a snad i posledním letošním zářezem je hráč Havajsmurf. Tento hráč na domácí scéně působil téměř od samotného začátku, neboť si hraním Hearthstonu zkracoval volné chvíle na prvním stupni základní školy. Za svou kariéru posbíral několik zajímavých výsledků a získal si srdce komunity.

Na začátku bylo slovo “Havajsmurf” spojováno s cancerem, neboť nebyla akce, kde by se Havaj nějakým způsobem nepředvedl nebo konverzace, ve které by vám Havajismus nelezl i ušima. Jak šel čas a začaly vyrůstat první vousy, tak se Havajsmurf postupně uklidňoval a pomalu nám rostl před očima. Cancer vyprchal a načerpal jej pravděpodobně Pardub. Zmizely nadávky na jeho jméno a stal se velmi oblíbeným. Nyní vše končí.

Můžeme oznámit, že Havajsmurf končí s Hearthstonem a přesouvá se na pole PUBG, kde bude pokoušet své štěstí, aby prorazil. To schvalujeme, protože jisté zdroje tvrdí, že jeho průměrná trefa do hlavy soupeře je téměř větší jak Czechcloudův průměrný počet missnutí lethalů. Podle oficiálních informací je tento přesun kvůli tomu, že jej už tato hra nebaví. Avšak my známe ten pravý skrytý důvod!

Víme, že Hearthstone domácí scéna je někdy neskutečně drsná. Dočkali jsme se zde hned několika MMA výstupů ze strany hráčské iniciativy. Viděli jsme spoustu vyhrožování. Byli jsme dokonce svědky různých nadávek a pláče plného soli. Ovšem vždy jsme dokázali ukázat na jednotlivé aktéry, neboť šlo většinou o veřejnou scénu. Vzpomeňme si například na útoky a útěky českého Conora McPepřáka, který momentálně na streamu točí bedny za dvacku. Pak jsou tu však tiché myšky, které se tváří jako Panna Marie, ale ve skutečnosti se jedná o krále džungle, kteří jen nenápadně krouží kolem své oběti ve stínu kapradí a keřů. Poté zaútočí a opět se stáhnou do temnoty, kde je nedostihnou žádné oči.

Havajsmurf údajně “pohrozil” jednomu českému hráči, kterému nabídl svou “dělovku”, což je známý český chvat, který se poprvé vyskytl v Hearthstone komunitě. Zmíněná dělovka měla být provedena na MSR, kam se sjela spousta hráčů, neboť jde o poslední šanci na získání MČR  bodů a každý chce titul mistra. Na konci článku se můžete podívat na konverzaci mezi Havajem a nejmenovaným hráčem, kde je zaznamenána zmíněná dělovka.

My nyní můžeme oficiálně odhalit pravý důvod Havaje a jeho přechod k PUBG. Došlo k prozření, že by nebylo dobré se dostat do potyčky, neboť se blíží velký zápas mezi Conorem McGregorem a Khabibem Nurmagomedovem a všichni jsou plní MMA nálady. To by mohlo hrát v neprospěch Havajovy dělovky, neboť by teď každý chtěl zkoušet různé páky, chvaty a nebo naskočenou pěstí ve stylu Supermana. To znamená, že se potenciální Havajova výhra snížila z 51% na 49%, jelikož nikdy nemohl vědět, zda jeho protivník není fanouškem MMA a nezkusí nějaký ze zmíněných chvatů.

Tudíž se rozhodl nezúčastnit Hearthstone části na MSR a svádí to na nedávný přestup k jiné hře, kde se jako tým teprve sehrává a tudíž si ještě netroufnou na takto velkou lan akci. Je tedy dost možné, že až vyprchá kauza dělovky, tak se opět vrátí ke kartičkám, neboť už nebude hrozit pěstní souboj.

Samozřejmě si na celou kauzu udělejte obrázek samy, ale jedno je jisté. Jsme vždy první, kdo vám přináší takto peprný obsah, který potěší každé škodolibé srdíčko.

Důkaz místo slibů
Štítky: Y-games, msr, Dělovka