Přejít k hlavnímu obsahu

Carzzy umí LoLko, ale balit dárky a bruslit, to ne...

22. 12. 2019 | 22:15 League of Legends
Matyáš "Carzzy" Orság ještě na svém kontě titul z MČR nemá, ale dosáhl obřích úspěchů v zahraničí. Letos oslavil vítězství na prestižních European Masters, několik titulů v Německu a příští sezonu si zahraje v LEC za MAD Lions.
Carzzy
Carzzy

Vánoční svátky každý prožívá jinak. Jak svátky prožívá jeden z nejlepších slovenských hráčů CS:GO už přiblížil STYKO a v tomto článku nám své vánoční svátky přiblíží šampion League of Legends. Tím není nikdo jiný, než Matyáš "Carzzy" Orság, který zažil přelomový rok v německém týmu BIG a příští sezonu si vysloužil místo v nejvyšší evropské lize. Jaké je tedy "vánoční desatero" čerstvého přírůstku MAD Lions? 

1. Dárky

Ohledně darků to nějak moc nehrotím, začínam nakupovat až těsně před Vánocemi a většinou jen objednávám z internetu. Balit dárky mi pomáhá sestra do těch pěkných papírů, protože já jsem neschopný (směje se). Sám jsem rád za úplně každý dárek a nijak je neporovnávám.

2. Předvánoční shon

Já vůbec nic neřeším. Prostě si jen chilluju, mamka nadělá cukroví, já sním co můžu a tím to hasne. Většinou jen pochoduju s rodinou po nějakých památkách přes svátky, ale jinak nic.

Carzzy

3. Stromek a vánoční výzdoba

Stromek máme vždycky živý, máme vlastní stromy v našem lese. Ozdobu řeší hlavně mamka a taťka asi týden před Vánocema. Sklízíme klasicky začátkem ledna.

4. Zvyky a tradice

Popravdě, jediné co přes vánoční svátky řešíme, je vánoční večeře. Vždycky je nějaká nechutná rybí polévka, nebo co to je a k tomu samozřejmě kapřík a bramborový salát.

5. Svátky vánoční

Zatím jsem to vždy trávil tak, že jsem hrál, ale tento rok budu všechen čas trávit s mojí milovanou přítelkyní.

6. Štědrý den

Na Štědrý den se probudím, budu koukat na pohádky, půjdeme se s rodinou někam projít, potom klasicky pohádky koukáme na pohádky a jíme cukroví. Pak už přijde klasicky večeře, dárečky a pak už spát. 

Carzzy

7. Zimní sporty

Miluju sáňkování a stavění sněhuláků. Vždycky si chci taky postavit iglů, ale nikdy to nevyjde... Dřív mě rodiče nutili naučit se bruslit, ale jsem moc neschopný, tak to vzdali. 

8. Novoroční plány

Novoroční plány jsou asi jasný, chci se dobře umístit v LEC a stát se aspoň součástí top čtyřky mezi AD Carry v Evropě.

9. Předsevzetí

Předsevzetí mám. Chci začít zdravěji jíst a chodit do posilovny. 

10. Silvestr

Silvestr oslavím s přítelkyní na nějaké vesnické akci. Snad se moc nezbortím a nebudu muset zmlátit nějaké divoké vesničany.

Štítky: Carzzy, Vánoce