Přejít k hlavnímu obsahu

Český fotbalový nároďák spouští projekt eRepre

5. 11. 2019 | 15:44 EA SPORTS FC 24
Česká fotbalová reprezentace v těchto týdnech bojuje o postup na evropský šampionát EURO 2020 a stejný cíl bude mít ve své nové odnoži. Český nároďák spouští podporu esportu a do své eRepre nyní hledá nejlepší hráče ve dvou titulech.
eRepre
eRepre

Kvalifikace do eRepre budou probíhat v obou nejpopulárnějších fotbalových hrách současnosti – Pro Evolution Soccer 2020 a FIFA 20. Pro zapojení dodění se stačí bezplatně registrovat na oficiálních stránkách nároďáku.

První soutěží bude eEURO 2020, kde na hráče čeká Pro Evolution Soccer 2020, který je na kompetitivní scéně méně rozšířený než FIFA. Tohoto klání od UEFA se zúčastní všech 55 národních fotbalových asociací, národní kvalifikace budou probíhat v listopadu a prosinci. Z českého offline finále se nejlepší domácí virtuální fotbalisté dostanou do jarní mezinárodní části, odkud už cesta vede přímo do závěrečných bojů o titul mistra Evropy.

Druhý velký turnaj proběhne pod hlavičkou EA, půjde totiž o eNations Cup ve FIFA 20. Ten nabídne podporu obou konzolových platforem, PS4 i Xbox. Celá mezinárodní soutěž bude probíhat ve FUT režimu ve formátu 2vs2 a bude součástí oficiální EA Sports Global Series. Národní kvalifikace odstartují na přelomu roku a budou probíhat až do března. Přes následné dubnové kolo vyvrcholí na velkolepém finálovém turnaji na konci května.

Jednou z tváří kodexu hráče eRepre se stal bývalý FIFA hráč Jakub Jankto, který dnes úspěšně kope za italskou Sampdorii, pravidelně nastupuje za český nároďák a současně působení na herním poli s organizací Sampi.

eRepre
Zdroj: erepre.cz
Štítky: eRepre
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.