Přejít k hlavnímu obsahu

Český virtuální závodník Ondřej "Mercury" Hošek tragicky zemřel při autonehodě ve věku 21 let

20. 11. 2020 | 00:25 Virtuální závody
Je to sotva týden zpátky, co Pardubický deník informoval o dopravní nehodě za obcí Živanice na Přeloučsku. Až do včerejška bychom o tomto nešťastném případu normálně nepsali, jelikož ale organizace FeroX e-Sports potvrdila, že v autě cestoval jejich blízký kamarád Ondřej Hošek alias Mercury, týká se tato smutná zpráva i nás.
nehoda
nehoda

Ondra se netajil svojí láskou k autům, která se mu nakonec bohužel stala osudnou. Domácí esportová scéna jej mohla znát z účasti v nejznámějším českém virtuálním šampionátu Virtual GP, kromě toho byl ale i vášnivým hráčem singleplayer příběhovek, které ve svém volném čase příležitostně streamoval na svém Twitch kanále. Stál u založení organizace FeroX e-Sports, kde ho popisují jako milovaného kamaráda, dobrého spoluhráče a strašně pozitivního člověka, se kterým vždy byla zábava a radost hrát jakoukoliv hru.

Řidič osobního vozu z dosud nezjištěných příčin vyjel ze silnice a přerazil strom. Mladý řidič ve voze cestoval sám a na místě svému zranění podlehl. Hasiči po zadokumentování nehody policisty vyprošťovali tělo muže. Příčiny nehody vyšetřují policisté.

– mluvčí profesionálních záchranářů Vendula Horáková.

V pouhých jednadvaceti letech při jízdě vylétl z prozatím neznámých důvodů ze silnice a přerazil strom, načež na následky nehody na místě bohužel zemřel. Redakce PLAYzone vyjadřuje upřímnou soustrast zejména rodině, přátelům a všem pozůstalým.

mercury
Zdroj: facebook.com
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.