Přejít k hlavnímu obsahu

CETIN zrychluje Česko i letos a chybět nebude ani na MČR

6. 11. 2019 | 12:55 Všechny hry
Stejně jako vloni dorazí na MČR také CETIN, se svým Stabilně rychlým internetem. Ten i v letošním roce bude nejen propagovat rozmach svých úspěšných služeb, ale přinese i odpočinkový program.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Promozóna bude rozdělena podobně jako v loňském roce do několika sekcí. V té první bude dostupných několik počítačů, na kterých se bude hrát primárně CS:GO. Na jiných stáncích bude spousta nových titulů, takže pokud si budete chtít s kamarády oddechnout od všudypřítomného programu, tady budete mít možnost.

Pokud naopak neholdujete energetickým nápojům a máte raději kávu, právě na stánku CETINu vám ji barista rád připraví. Během toho se můžete něco dozvědět o Stabilně rychlým internetu, pokud jej ještě nemáte. Třetí součástí zóny bude fotokoutek. Pokud byste si tak rádi odnesli z MČR památku, tohle je to správné místo.

CETIN je současně i technologickým partnerem celé akce, na kterou kompletně dodává konektivitu.

CETIN
CETIN
Štítky: CETIN, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.