Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA COOL liga: První kolo je u konce!

8. 5. 2020 | 12:43 EA SPORTS FC 24
První kolo FIFA COOL ligy je u konce! Dočkali jsme se několika velmi vyrovnaných zápasů, ale nakonec všechny skončily se skóre 2:0. O největší překvapení se postaral Miki z Teplic, který přehrál favorizovaného RIIJKa z Entropiq.
FIFA COOL liga
FIFA COOL liga

Hned úvodní zápas odehrají od 18 hodin Seron a DRMi10, tedy jedni z největších favoritů celé soutěže. Právě tyto dva hráče do rolí favoritů pasovali i Dodgy s Dalasem v nedávném PLAYzone Podcastu, který se právě FIFA COOL lize věnuje opravdu do hloubky. Zápas, který může v celkovém součtu rozhodnout o složení prvních příček uvidíme také mezi Casterem ze Sparty a T9Lakym, který je tváří Plzeňské Viktorie. Všechno je ale teprve na začátku a nikdo nebude chtít vstoupit do této zbrusu nové ligy porážkou.

COOL liga FIFA

Na zápasy se dá sázet i na Tipsport.cz, kde je za favorita úvodního duelu jednoznačně považován Seron z týmu Sampi. Naopak velmi vyrovnaný souboj se dá očekávat od zápasu mladičkého talenta MikiTheGoat a zkušeného zástupce Entropiq RIIJKa. Oba hráči mají ty největší cíle a jejich postup v turnaji budou se zaujetím sledovat nejen mnozí znalci FIFA scény. I když se devět ligových kol může zdát jako dost času, každý zápas bude ve výsledku ohromně důležitý a výhra proti potenciálnímu konkurentovi v boji o play-off může být daleko cennější, než se teď může zdát. 

Ligových kol bude celkem devět, takže se utká každý s každým. Jednotlivé zápasy probíhají stylem BO3, v každém zápase je možné dojít přes prodloužení až do penaltového rozstřelu, tak uvidíme, kolik zápasů rozhodne až tento často zapovězený kolotoč. 

1. kolo: pátek 8. května
18:00 Česká republika Seron2:0
(1:0, 2:1)
DRMi10  Česká republika
18:45 Česká republika MorCaJs0:2
(0:1, 1:3)
Emerickson  Česká republika
19:30 Česká republika Caster0:2
(1:2, 0:3)
T9Laky  Česká republika
20:15 Česká republika MikiTheGoat2:0
(2:0, 2:1)
RIIJK  Česká republika
21:00 Česká republika MarioOoso992:0
(2:0, 3:0)
Dalas94  Česká republika
Štítky: FIFA COOL liga