Přejít k hlavnímu obsahu

Co si myslí komentátoři o Vodafone Podzimní Sklizni?

13. 10. 2018 | 17:04 Hearthstone
Výchozí obrázek

Právě probíhá Vodafone Podzimní Sklizeň, která nám dnes ukáže 4 další postupující na samotné MČR. Na streamu Vás provádí jednotlivými zápasy čtveřice komentátorů: Czechcloud, Valdaboy, Pokrovač a Bambiboss. My jsme všechny čtyři pro Vás vyzpovídali a odpoví Vám na všechny důležité otázky, které se týkají dnešního turnaje.

Položili jsme jim přesně tři otázky, které odpoví na vše důležité.

1) Koho tipuješ na úplného výherce dnešní Sklizně?

2) Co říkáš na lineupy a kdo má podle tebe ten nejzajímavější?

3) Jak se těšíš na MČR a kdo je pro tebe úplným favoritem vyvrcholení sezóny?

Jako prvního jsme se zeptali Czechclouda.

  1. Zatím bych nejvíce věřil Powerovi, neboť je hráčem, který podává konzistentní výsledky na domácí scéně. Někdy se samozřejmě může stát, že nevyhraje nějakou bo5 nebo nějakou sérii, ale vzhledem k tomu, že jsem neviděl u ostatních hráčů takový záběr, tak je to pro mě právě on.
  2. Vzhledem k tomu, co se hrálo na HCT, tam nevidím žádné výrazné rozdíly. Hráči mají lineupy decentní, neboť v nich nejsou vidět žádné velké a odvážné změny. Nejzajímavější má Ecoo, který hraje even shamana, čímž netvrdím, že má dobrý lineup, ale rozhodně je zajímavý.
  3. Na MČR se těším, protože je to jediná akce u nás, která se konzistentně zlepšuje každým rokem a rád se tam vždy vracím. Co se týká favorita, tak jej nebudu vybírat, jelikož nejsou zatím všichni kvalifikovaní, takže budu vybírat až na místě. Ještě nás čeká lastcall, ve kterém se objeví Scruffy, Faeli a Martim, což jsou velmi silná jména.

Druhým zpovídajícím byl nováček Bambiboss.

  1. Asi Powera, protože se mi celkem líbí jeho gameplay a hraje standardní balíčky.
  2. Lineupy jsou zajímavé všeobecně. Nejzajímavější měl Matty, neboť hrál priesta, který není tak obvyklý v této metě.
  3. Těším se velice, protože to bude moje premiéra na velkém českém turnaji. Favoritem pro mě je Pokrovač.

Předposledním jsme zvolili Valdaboye.

  1. Na vítěze tipuji Ecaa, z toho důvodu, že si připravil lineup, který je dobrý na agresivní balíčky a dál se dostali lidé, kteří mají přesně tyto archetypy.
  2. Celkově se mi lineupy líbí, meta už je dlouho zajetá, takže účastníci sklizně mají dobrý přehled a nejvíce mě překvapil lineup Faeliho, Ecaa a Mattyho. Konkrétně Mattyho priesta jsem na ladderu nikdy nepotkal.
  3. Na MČR se těším extrémně, neboť na této velké akci zároveň i hraji jako jeden z postupujících hráčů z předchozí Sklizně. A za favorita považuji Jarlu, jelikož má nejvíce zkušeností ze všech hráčů.

Poslední je Pokrovač, který nám poskytl velmi zajímavé odpovědi.

  1. Asi Powera, protože má největší bříško.
  2. Nejzajímavější je Ecoo, protože má even paladina a shamana.
  3. Sebe kámo.

Pokud chcete vědět, jak to celé dopadne, tak celý přůběh Sklizně můžete sledovat na této adrese: https://www.twitch.tv/coolprima