Přejít k hlavnímu obsahu

DEV7L se v kvalifikaci do EU FPL umístil na čtvrtém místě

12. 1. 2020 | 21:41 Counter-Strike 2
Minule dopadl nejlépe wEAMO na 17. místě, tentokrát však čeští a slovenští zástupci budou cílit o nějaký ten stupínek výše. O minulém víkendu totiž roztočila svá kola již 29. kvalifikace do EU FPL, kde v minulosti uspěli fredi nebo beastik.
FPL Circuit
FPL Circuit

UPDATE #3 (12. 1. 21:00): Kvalifikace je u konce, hráči již další zápasy neskládají. DEV7L to nakonec dotáhl na 4. místo, které mu vynáší "pouze" FACEIT pointy. Jsme si ale jisti, že získané zkušenosti bude moci zúročit opět příště. Místenku v EU FPL si vybojoval KENSI1337, který o sedm bodů v závěru přeskočil rodeNa.

Finální umístění:

  • 1.  Rusko KENSI1337 – 1087 bodů (15 zápasů, 11 výher) – postupující hráč do EU FPL
    ...
  • 4.  Česká republika DEV7L – 1064 body (13 zápasů, 9 výher)
  • 16.  Slovensko ziNG – 1024 body (6 zápasů, 4 výhry)
  • 26.  Slovensko luko – 1012 bodů (3 zápasy, 2 výhry)
  • 28.  Česká republika NEOFRAG – 1009 bodů (6 zápasů, 3 výhry)
  • 61.  Slovensko HenkkyG – 982 bodů (9 zápasů, 3 výhry)

UPDATE #2 (12. 1. 17:00): DEV7L svůj další zápas dokázal vyhrát, naopak rodeN na čele jednou prohrál. Český hráč se tak posunul na pátou příčku, kdy jej od postupu do EU FPL dělí 19 bodů. Vyhýbat se ale všem hráčům před ním ve svém týmu tak, aby je mohl předehnat, bude ale opravdu složité a ne příliš ovlivnitelné.

UPDATE #1 (12. 1. 14:00): Po prvním dni na tom byl ze všech našich zástupců nejlépe DEV7L, který se drží v nejlepší desítce. Šest výher z devíti zápasů sice v tuto chvíli znamenají šesté místo, kvůli třem prohrám je ale odskok od vedoucího rodeNa dost razantní. Několikanásobný mistr ČR to ale nevzdává a snaží se uspět i nadále. Ve druhé desítce se aktuálně nachází ziNG, ve třetí potom luko i NEOFRAG. Leckr se do dění vůbec nezapojil, HenkkyG se bohužel po sedmi zápasech nachází v nejnižších patrech tabulky.

Jednou z přímých cest do bojů o EU FPL je největší česko-slovenská FACEIT liga, ve které svoji pouť může započít naprosto každý. Právě skrze ní se za prosincový žebříček kvalifikovali Adam 'NEOFRAG' Zouhar a Matúš 'ziNG' Martinček, pro které nepůjde ani zdaleka o první účast v evropských bojích. Tohle duo pak doplní i kvartet z FPL Challenger. O slot v EU FPL má možnost si zahrát duo bývalých eSubáků Michal 'leckr' Kadlíček a Ľuboš 'HenkkyG' Ilko, úřadující mistr ČR Lukáš 'luko' Hrabčík a kdysi velice úspěšný střelec Patrik 'DEV7L' Stuchlík.

Několik desítek hráčů se do náročných bojů pustilo v sobotu v poledne, jednoho úspěšného hráče, kterému bude přát i notná dávka štěstí, se dozvíme v neděli ve 22:00. První zápasy už jsou v tuto chvíli za námi, takže vás o počínání výše vypsané šestice hráčů budeme postupně informovat.

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.