Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers jsou čtvrtým týmem letošní MČR kvalifikace, který překročil hranici 1000 MČR bodů

14. 9. 2020 | 14:12 Counter-Strike 2
Tým Sampi o víkendu vyhrál další důležitý MČR One Night Stand, díky čemuž tak udělal další důležitý krůček vstříc postupu na Vodafone MČR 2020. Nejbližší konkurenty totiž začíná mít na dostřel a ti, kdo nehrají 1. Tipsport COOL ligu, by se chtě nechtě měli pomalu začít klepat.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Lídrem celoroční kvalifikace je i nadále výběr Enterprise, který s CZC.eSubou na víkendovém MČR One Night Standu chyběl. Totéž se dá říci o SINNERS, kteří týdenní turnaje nehrají, díky čemuž jsou jako domácí jednička až na 4. místě pořadí. Předskočit už je dokázali i Dark Tigers, kteří jako další celek překročili hranici 1000 MČR bodů. Spolu s Eclot Gaming by se dalo říci, že tato pětice by se o postup na letošní finále MČR obávat nemusela, nicméně na dalších příčkách se to začíná mlít čím dál tím více. Sampi se víkendovým triumfem přiblížili o další stovku, zatímco Entropiq nestačili na Sazka.BRUTE a tím mírně ztratili. Tuhou koncovku ještě příští týden podpoří závěrečné přestupové období, kdy si hráči mohou naposledy přenést své body jinam. Některé týmy mají ve slotech opravdu hodně hráčů, takže i tento faktor posledními týdny kvalifikace jistě hodně zamíchá.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.