Přejít k hlavnímu obsahu

Datart na MČR Expo nenabídne pouze mobilní zónu, ale také velkou soutěž o ceny a nové Need for Speed: Heat

5. 11. 2019 | 20:40 Všechny hry
Jako další součást MČR Expo 2019 si představíme společnost Datart, generálního partnera Samsung Mistrovství České rebpuliky v mobilních hrách. Ten v Brně nebude chybět s různorodým programem i velkou soutěží o tři parádní ceny.
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Heat

Hlavní náplní programu na stánku Datart bude exkluzivní premiéra nového dílu kultovní série Need for Speed: Heat. Kromě možnosti si tento titul vyzkoušet budou probíhat i turnaje o nejrychlejší čas o poukázky na nákup u Datartu. Ty budete moci vyhrát i na mobilních telefonech, na kterých bude připravena hra Shadowgun Legends od českého studia Madfinger Games. Zahrát si dorazí i známé osobnosti jako blade a Idyiom. Kromě nich dorazí také cosplayerka Mary, která se vytasí se svým propracovaným kostýmem ze hry Borderlands 3.

MČR mobile

Vynechat určitě nemůžete ani velkou Datart soutěž, kde budou ve hře tři opravdu zajímavé ceny – elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 2 Black, herní konzole PlayStation 4 1 TB a mechanická klávesnice HyperX Alloy FPS. Princip bude zcela jednoduchý, stačí si jen přijít na stánek zahrát jednu z her nebo vyzvat kamaráda ve FIFA 20, a následně zamířit do fotbalové zóny Datart EXPO v pavilonu G2, kde se bude soutěž odevzdávat. Následné losování pak proběhne opět u nás, a to v neděli od 15:30 na mobilní stage po finále Fortnite turnaje.

Mary cosplay Borderlands 3
Štítky: Datart, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.