Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkáme se nového live eventu?

25. 8. 2020 | 08:00 Fortnite
Jistě každého z vás zajímá, jestli na konci sezóny bude live event a případně čeho se bude týkat, takže jsme si pro vás v dnešním článku připravili všechny dostupné informace.
season 4
season 4

Třetí sezóna kapitoly dvě končí tento týden a další bude zahájena už ve čtvrtek 27. srpna. Před začátkem každé nové sezóny se většinou pořádá live event. První sezóna kapitoly dvě ho neměla, takže naposledy tomu tak bylo v druhé sezóně kapitoly dvě. Po poslední velké aktualizaci jsme se díky dataminerům dozvěděli, že se v herních souborech nachází nějaký typ kódu s názvem “high tower”, ale zda to má nějakou souvislost s eventem se jim zjistit nepodařilo.  

Live event 

Zdá se, že komiksové části, které Epic každý den přidává, by měli mít souvislost s koncem sezóny, nicméně pokud chcete odpovědět konkrétně na otázku, zda bude na konci sezóny live event, tak odpověď zní – ne, neměl by být. Spolu s vydáním poslední části komiksu bylo do hry přidáno Thorovo kladivo spolu s kráterem v blízkosti Salty Springs a Holly Hedges. 

kráter

Očekává se, že během těchto posledních pár dnů aktuální sezóny by se na mapě mělo objevit ještě pár malých změn. Runy, které unikly při poslední aktualizaci a byly oznámeny dataminery, by taktéž měly být přidány do hry, ale jejich souvislost s příběhovou linií zatím není známá. 

runy

Neexistují žádné další informace o tom, co uvidíme dál pokud jde o teasery a jakékoliv další změny na mapě. Je ale pravděpodobné, že filmový snímek uvádějící sezónu čtyři bude zatím jeden z nejlepších, aby hráčům vynahradil chybějící live event.