Přejít k hlavnímu obsahu

Dojemné setkání fanynky se streamerem Dakotaz

19. 5. 2020 | 19:08 Fortnite
Dakotaz se během hraní setkal s fanynkou, která se s ním podělila o velmi dojemný příběh. Fanynka během hry vyprávěla, jak jí jeho streamy pomáhají vyrovnat s rakovinou, která byla diagnostikována její tetě.
Dakotaz
Dakotaz

Mnoho lidí má různé důvody proč sledují streamery. Pro sledujícího to je způsob, jak zažít hru, kterou si nemohou dovolit, či zvažují její nákup. Pro jiné to je zase právě streamer, u kterého se baví a rádi tráví čas, avšak jsou tu i ti lidé, kteří sledují streamery pro únik z reality. Stačí pár hodin, aby mohli přestat přemýšlet nad problémy, které je trápí. Přesně v této situaci se ocitla i jedna mladá fanynka amerického streamera Dakotaze.

Fanynka ze začátku nevěřila, že hraje se skutečným Dakotazem, to si mohla potvrdit až po tom co se s ní Dakotaz začal bavit. Fanynka nedokázala udržet své slzy, později se s Dakotazem i chtěla podělit o důvod, proč vlastně brečí. Svěřila se, že před 3 dny byla její tetě diagnostikována rakovina, a že sledovala jeho streamy aby aspoň na chvíli unikla z reality. Tato informace vyrazila streamerovi dech, tetě fanynky popřál brzké uzdravení a snažil se uklidnit fanynku. Dakotaz si v tu chvíli uvědomil, čím vším si můžou jeho fanoušci procházet. Na svém Twitteru později popřál hodně štěstí všem, kteří si něčím prochází.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Dakotaz,