Přejít k hlavnímu obsahu

Doublelift na lavičce! Legendu nahrazuje talent z akademie

5. 3. 2020 | 09:00 League of Legends
Yiliang "Doublelift" Peng byl posazen na lavičku Team Liquid. Minulý týden byla ještě jeho absence zdůvodněna onemocněním, ale pro další týdny bude Doublelift nahrazen cíleně kvůli rozhodnutí vedení Team Liquid.
TL Doublelift
TL Doublelift

Team Liquid sice zažívá split, ve kterém se nedaří podle představ, ale díky poslednímu týdnu se vyšvihl na skóre 6:6, které zaručuje třetí místo. V prvních čtyřech týdnech týmu chyběl jungler Broxah, který měl problémy se schválením svého víza. Ani po jeho návratu Liquid ale nevypadal ve formě, která se od něj očekávala. Nyní by týmové problémy měl vyřešit nový marksman, který v 6. hracím týdnu pomohl porazit TSM a 100 Thieves. Tímto hráčem je Edward "Tactical" Ra, který nahrazuje v základní sestavě legendárního střelce Doublelifta.

Sám Doublelift přiznal, že měl problémy s motivací, kterou znovu získal až po nedávném uzdravení. Své fanoušky ujistil o tom, že bude tvrdě pracovat, aby se vrátil v nejlepší formě. Tactical si v LCS sice už debut odbyl, ale stále půjde o jeho první split v nejvyšší lize. Dosud působil pouze v akademiích TSM a TL a na severoamerické amatérské scéně v týmech Super Nova, Relentless Gaming a Exile Surge.

Aktuální sestava Team Liquid:

 Jižní Korea Jung "Impact" Eon-yeong (Top)
 Dánsko Mads "Broxah" Brock-Pedersen (Jungle)
 Dánsko Nicolaj "Jensen" Jensen (Mid)
 Spojené státy americké Edward "Tactical" Ra (AD Carry)
 Jižní Korea Jo "CoreJJ" Yong-in (Support)

 Spojené státy americké Yiliang "Doublelift" Peng (AD Carry Sub)

League of Legends