Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect nadále odolává Mixeru a podepisuje víceletou smlouvu s Twitch.tv

13. 3. 2020 | 20:10 Twitch.tv
Navzdory tlaku společnosti Mixer, kterému podlehlo mnoho velkých streamerů, zůstává Doc věrný Twitchi. Díky podpisu společné smlouvy se jejich spolupráce protáhne minimálně na několik dalších let.
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Podle uniklé informace si na základě nové smlouvy odnese Guy „Dr Disrespect“ Beahm přes milion dolarů ročně. Pro Twitch je ale tato smlouva možná ještě mnohem důležitější, protože se právě Disrespect stal pod odchodu Tylera „Ninja“ Blevinse a Michaela „shroud“ Grzesieka jedničkou této platformy. Svého času měly tyto dvě hvězdy dohromady skoro 350 000 odběratelů, na čemž popularita Twitche určitou dobu hodně trpěla.

Twitch je místo, kde jsem vybudoval Champions Club a bavím stovky milionů fanoušků, kteří mě chtějí vidět ovládnout scénu. Twitch je můj domov a rád bych tu ještě nějakou dobu zůstal,

řekl Dr Disrespect v oficiálním prohlášení.

Doktor má nyní přes miliony 4 miliony sledujících a desetitisíce odběratelů k tomu. Tolik fanoušků už Twitch ztratit nehodlá, proto si Dr Disrespecta, stejně jako další hvězdné streamery, jako například Pokimane, TimTheTatmana nebo třeba DrLupa, pojistil právě touto tučnou smlouvou. Další odchody by byly bolestivé.