Přejít k hlavnímu obsahu

Druhým hostem živého vysílání PLAYzone Podcastu dnes bude elitní hráč a streamer spajKK

22. 7. 2020 | 13:04 VALORANT
První díl vylepšeného PLAYzone Podcastu sklidil spoustu pozitivních ohlasů, proto s ničím neotálíme a pokračujeme opět ve středu druhým pokračováním. Pozvání tentokrát přijal bývalý profesionální hráč PUBG a dnes zejména úspěšný streamer Martin 'spajKK' Beneš.
spajKK
spajKK

SpajKK na domácí esportové scéně působí teprve několik let, stopu ale udělal více než zajímavou. Po objevení od Mazariniho se jako vůbec první domácí PUBG hráč dostal do světa, když hájil barvy profi týmu Dignitas. Po čase se sice vrátil domů, kde se ale mohl čím dál více opřít o slušně rozjetou streamerskou kariéru, které se drží dodnes. PUBG však vyměnil za Valorant, který má být poslední kompetitivní štací jeho aktivní kariéry.

Moderátorské duo Přemek 'huhy' Malina a Pavel 'Tučňák' Kristián má připravenu spoustu zajímavých témat a okruhů, tak si nezapomeňte PLAYzone Podcast naladit 22. července od 17:30 u nás na Twitchi.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.