Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming vyměňují CS:GO sekci za novou

2. 7. 2018 | 18:51 Counter-Strike 2
S novým hlavním partnerem v zádech přichází vyšší ambice, ty bohužel CS:GO sekce ECLOT.LYNX nedokázala v poslední týdnech naplňovat a po dalších neúspěšné akci přichází konec.
Výchozí obrázek

S novým hlavním partnerem v zádech přichází vyšší ambice, ty bohužel CS:GO sekce ECLOT.LYNX nedokázala v poslední týdnech naplňovat a po dalších neúspěšné akci přichází konec.

Začátkem letošního roku se pod křídla Eclot Gaming připojila sestava v čele s Milošem 'dzejky' Frčem a tyto barvy reprezentovala například mezi domácí špičkou v 1. COOL lize. V průběhu času přišla pouze jediná změna, když namísto Filipa 'Lueg' Uxy dorazil Lukáš 'lucas' Rektořík. Poslední měsíc byl však pro tyto barvy těžce nevydařený a bohužel pro ně to znamená konečnou.

Zatímco například reprezentant ECLOTu v Hearthstone zataro se dostal do slovenské reprezentace, dzejkymu a spol. se nedařilo. Po brzkém vypadnutí na Y-Games přišla neúspěšná baráž o setrvání v 1. COOL lize a vše korunoval konec již v 1. kole play-off víkendové akce Quietus Day. Sečteno a podtrženo, sestava se opět vrací ke starému názvu Seriva a z Eclot Gaming byla oficiálně propuštěna. V jakém složení bude na domácí scéně ale pokračovat, je zatím neznámé.

Tenhle vyhazov však neznamená konečnou pro spojení ECLOT.LYNX a Counter-Strike: Global Offensive. Oficiálně bude přestup nového týmu oznámen v průběhu týdne, avšak v MČR klasifikaci se bývalá sestava NecroRaisers již přejmenovala a je tedy jasné, kam vítr vane. Kluci sice ve Starém Městě o víkendu chyběli, ale například ve zmíněné baráži o postup do 1. COOL ligy to byl právě tým v čele s Davidem 'Zajda' Zajíčkem, kdo vítězil a bez porážky uspěl.

Poslední oficiální složení bývalého CS:GO týmu:

{#Slovenská Republika} Miloš 'dzejky' Frčo
{#Česká Republika} Daniel 'Tr0n1c' Palivec
{#Česká Republika} Filip 'SMOUKYE' Němec
{#Slovenská Republika} Kevin 'kevo' Miklovič
{#Česká Republika} Lukáš 'lucas' Rektořík

Nynější sestava nové CS:GO akvizice ECLOT.LYNX:

{#Česká Republika} David 'Zajda' Zajíček
{#Česká Republika} Vít 'noobiq' Pohlot
{#Slovenská Republika} Maroš 'Ducky' Režňák
{#Česká Republika} Matěj 'stinx' Štorek
{#Česká Republika} David 'nAchy' Nacházel

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.