Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness pod sebe nabírají TeamWithoutHelmet

26. 1. 2019 | 20:31 PUBG: Battlegrounds
Do třetice všeho dobrého? Přesně tohle si možná řekli eEriness, kteří se dneškem vrací do světa PUBG.
Výchozí obrázek

Mezi domácími organizacemi se eEriness neztrácejí dlouhé roky a ani jednou nechyběli na MČR, což loni zachraňovala právě PUBG sestava. Ta bohužel po neúspěchu neměla dlouhého trvání a přišla další pauza, zatímco řady eEriness opustila také rozpadlá CS:GO sekce. Nový kalendářní rok však přináší nové výzvy a tradiční herní klub se pouští do dalšího dobrodružství spojeného s PlayerUnknown's Battlegrounds.

Jméno eEriness bude od dnešního dne hájit tým v čele s Danielem 'Shadee' Bártou, jehož jádro spolu působí už delší dobu. Díky tomu se jim na největších domácích online turnajích celkem daří a nebudou chybět ani na nejbližším finále Grunex série, jejíž kvalifikaci dokonce pod názvem TeamWithoutHelmet ovládli. Po třítýdenním boji postoupili také na finále naší HyperX lednové série, kde již tento čtvrtek zažijí premiéru s novým názvem.

PUBG sestava eEriness vypadá následovně:

 Česká republika Daniel 'Shadee' Bárta
 Česká republika Petr 'TRoG' Drnec
 Česká republika Oliver 'Sakrblajs' Cavallo
 Česká republika Dan 'Johnny_Lee' Řehák

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.