Přejít k hlavnímu obsahu

Enterprise Esports jdou do čela MČR kvalifikace!

8. 9. 2020 | 10:13 Counter-Strike 2
Další víkend nabídl další MČR One Night Stand, kde triumfoval tým Sazka.BRUTE a získal tak důležitých 100 MČR bodů. Situace kolem 8. místa je totiž opravdu zamotaná, a i když se nám po delším čase změnil lídr v čele klasifikace, tak boj o postup na Vodafone MČR 2020 zajímá všechny daleko více.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Víkendový 180. MČR One Night Stand přivítal spoustu špičkových týmů z 1. i 2. Tipsport COOL ligy, boje se tak s koncem kvalifikační sezóny přiostřují. Oznámením podpory turnaje CEE Champions navíc bude závěr sezóny o to napínavější! Pojďme se však podívat, co s celkovým pořadím udělal další pravidelný sobotní turnaj.

Po delším čase totiž máme změnu na čele, když Enterprise díky druhému místu přeskočili vedoucí CZC.eSubu. Největší bodový zisk však připutoval na konto Sazka.BRUTE, u nichž se však musí myslet na to, že ve svém MČR slotu mají vícero hráčů a v závěru je budou čekat menší odpočty, což pro dva nejbližší pronásledovatele platit nebude. Entropiq však oproti tomu nehrají 1. Tipsport COOL ligu, takže dohánět konkurenta musejí o to více. Sampi se pak budou muset hodně spoléhat na úspěch v lize. V těžké situace se zmítají i aktuálně sedmí DEFEATERS, kteří mají ve svém slotu dokonce 12 hráčů a postupová matematika se jich také úzce dotýká.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.