Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq naznačili, že budou měnit jednoho hráče. Kdo v týmu nebude pokračovat a kdo přijde nový?

18. 1. 2021 | 18:42 Counter-Strike 2
CS:GO tým Entropiq je jedním z mála, kdo před novou sezónou ještě absolutně nic nenaznačil. Na domácí scéně nezůstal kamen na kameni a změny se budou dít právě i v Entropiq. V konečném důsledku se ale s největší pravděpodobností bude měnit pouze jeden hráč.
Entropiq
Entropiq

Entropiq se jako organizace pyšní vysokými cíli a ambicemi mířit do zahraničí. CS:GO sestava pod křídly Michala 'leckr' Kadlíčka dlouho čekala na nějaký výsledek, ale ten na MČR díky stříbru opravdu přišel, takže bylo velkou otázkou, co dále. Scénářů bylo několik, ale podle dnešního teaseru to vypadá, že mezi hráči přijde pouze změna jednoho hráče. S týmem se po fenomenálním výkonu na Mirage ve finále MČR rozloučí Zdeněk 'daxen' Dušek. Ten loni hájil mimo jiné i barvy BRUTE nebo Sampi, tak uvidíme, kam povedou jeho další kroky. Spousta týmů už má totiž své sestavy kompletní, jinde může mít například zavřené brány kvůli neúspěšné minulosti.

Skutečnost o tom, že nejspíš to bude právě daxen, kdo se jaké jediný s Entropiq rozloučí, se dnes objevila na sociálních sítích organizace. Na fotce, kterou můžete vidět v náhledovém obrázku tohoto článku, má totiž zamaskovaný obličej otazníkem pouze on. Tuto skutečnost následně potvrdil také profil týmu pro novou sezóna ligy ESEA Main, ve kterém už daxen nefiguruje. Skillově možná nejzajímavějším volným zbožím je aktuálně Simon 'KWERTZZ' Horák, ten se ale novou posilou Entropiq nestává. Novým pátým hráčem se podle všeho již brzy oficiálně stane Josef 'MoriiSko' Maurenc, který na MČR zářil v barvách Eclot Gaming. Jeho individuální potenciál byl v druhé polovině sezóny nepřehlédnutelný a právě Entropiq by pro jeho rozvoj mohl být ideálním místem.

Novinkou podle ESEA profilu je také pozice kouče. S týmem je v sestavě uveden Jozef 'd0di' Kiss, který by se tím pádem rozloučil se Sampi.Tipsport. Otázkou tak je, v jaké roli bude Matej 'forji' Kmiť pokračovat, protože ten ve struktuře Entropiq působil již před náborem CS:GO týmu. Nedá se tak očekávat, že v Entropiq úplně skončí.

Jak by měla vypadat sestava Entropiq:

 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Jan 'HONES' Urválek
 Česká republika Josef 'MoriiSko' Maurenc

Štítky: Entropiq, daxen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.