Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vítězí v showmatchi nad Sampi

12. 5. 2020 | 23:46 EA SPORTS FC 24
Přední domácí FIFA týmy rozdaly v úterním přátelském utkání a viděli jsme napínavou bitvu. V utkání Team Sampi a Entropiq nakonec zvítězil druhý jmenovaný díky RIIJKovi, který sesadil Serona.
Sampi Entropiq
Sampi Entropiq

UPDATE 12. 5.: Vítězem přátelského utkání se stali po pěti zápasech hráči Entropiq. Hned úvodní zápas přitom vyhrál Seron nad RIIJKem 2:0. Entropiq ale díky Huhnakovi vyrovnali, když porazil WickyBGho 2:1. Znovu to byl ale Seron, který výhrou nad Huhnakem získal svému týmu vedení, které následně výhrou RIIJKa nad WickyBG. Rozhodnout tak musel poslední zápas, ve kterém jsme viděli odvetu toho úplně prvního, ale RIIJK tentokrát nad Seronem zvládl vyhrát 2:0. Celkově tedy Entropiq poráží Sampi 3:2.


Hrát se bude vždy jeden na jednoho a naplánovány jsou čtyři zápasy, během nichž se mezi sebou utkají členové obou týmů. Za Sampi se představí dvojice Seron a WickyBG, za Entropiq se jim postaví RIIJK a Huhnak. Hrát se bude vždy stylem BO3 a pokud bude po čtyřech zápasech skóre nerozhodné, oba týmy si vyberou jednoho hráče, který odehraje rozhodující sérii. Vypadá to, že nás čeká velmi zajímavá ochutnávka před středečními zápasy FIFA COOL ligy. 

Vše budou samotní aktéři streamovat na svých osobních kanálech. Vzhledem k poslední formě obou dvojic budou za favority považováni Seron s WickyBG. Seron je totiž na domácí úrovni pasován do role absolutní jedničky současnosti, o čemž přesvědčil i v prvním kole FIFA COOL ligy, když porazil Drmiho z FCVP 2:0 na zápasy. Reprezentanté Entropiq naopak své zápasy v prvním kole prohráli. Huhnak totiž v druhé lize nestačil na MKL77 (Cyber Gaming) a RIIJK v první lize podlehl hráči MikiTheGoat z FK Teplice. Oba dva zápasy skončily 0:2.

Pro náš web dodal vyjádření Jakub Faul, manažer Sampi:

Na showmatch proti Entropiq se moc těšíme. Je to pro nás ideální soupeř, jelikož má ve FIFA sekci také dva hráče a navíc Seron s RIIJKem jsou dlouhodobě velcí rivalové. Chceme podobné akce dělat častěji s tuzemskými i zahraničními týmy.